2777
2789
عنوان

پسر داشتن خیلی مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1091 بازدید | 97 پست

دور و بر منم همه همینن دخترم که دنیا اومد همه تیکه انداختن بهم زنداداشم جاریام مادرشوهرم حتی مامانم🤦‍♀️ الان که یه ماهه پسرم به دنیا اومده کل خونواده شوهرم نیست شدن کلا نیومدن خونواده خودمم همچین چنگی به دل نمیزنن مامانم خیلی خوشحاله هی داره شکر می کنه که من پسردار شدم و منی که جیگرم داره برا دخترم و خودم کباب میشه مگه دختر چشه؟ خدا نگذره از اونایی که دارن این حس بدو به ما القا میکنن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدایا تو بساز تو بسازی قشنگه🍀

منکه میگم خوبش کردی.

نه تنها بخاطر افکار عهدبوقیش، بلکه بخاطر اینکه بعد از ۴ ماه خانم ملکه تشریفشو فرموده زحمت کشیده منت گذاشته اومده نوشو ببینه

خوب کردی  این اومدنش هیچ ارزشی نداشت همون بهتر زود تمومش کردی

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم امیدوارم از حرفای من ناراحت نشیبهتره یکمی هم به رفتارای خودت دقت کنی من فکر میکنم این سرد بودن ...

میدونی من ۱۴سال پیش ازدواج کردم ۱۹سالم بود اوایل یکم بد قلقی کردم چیزی بلد نبودم جاریم خواهرزاده مادرشوهرمه اون تاج سرشه فضولم هست وحسود از همون اول بامن لج کرد 

هم خودش هم شوهرش الان ۱۴ساله هنوز همون حرفای روز اولی رو تکرار میکنن ودشمنیها ادامه داره

میدونی نظر ادما واست مهم نباشه چون به اونی هم که دوتا پسر داره میگن چرا دختر نداری ،به اون که یکی دا ...

اره دقیقا من دو تا پسر دارم همه میگن ی دختر بیار ولی شرایطشو ندارم اصلا بیشتر از دو تا بچه خیلی سخته همه ی جور بد میدونن ولی هر دو جنس هر کدوم عزیزن سلامت باشن فرقی ندارن

متولد۸۵هستی؟چن ساله بچه دارنشدی؟مشگل چیه؟ببخش عزیزم دوسداشتی جواب بده

منم دو تا دختر دارم 

اول اینکه خودمون حساس شدیم رو این قضیه پسر نداشتن.

که هرچی میبینیم بخودمون میگیریم 

دوم اینکه من واقعا دلم پسر میخواست الان دختر دومی هفت ماهشه خیلی دوسش دارم ماهه ، ولی میشه بعضی وقتا دلم میگه کاش این پسر بود چی میشد مگه ...

منم مقصر خودمم میخواستم اقدام کنم بچه می‌خواستیم رفتم دکتر گفت مشکلی برا بارداری نداری همه چی خوبه 

ولی روم نشد بگم دختر دارم بالاخره مشاوره جنسیت پسر بگیرم ..

من بیشتر از اطرافیان از خودم دلم میگیره آروزی بزرگ‌کردن یه پسر بچه داشتم ..

دیگم نمیتونم به فکر سومی باشم 

خودم اصلا یه زن نمونه خوب و کدبانو نمی‌دونم اینا نیستم ، نمیتونم دختر کدبانو تمیز و منظم تحویل بدم ، برا همین دختر نمی‌خواستم ... 

نهایت بشم یکی مثل خودم .. 🥲

زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود...... 

اصلا هیچ فرقی نمیکنه دوتاش خوبه 

ولی ولی یه چیزی خواهرانه بهت بگم عزیزم ..من دیدم اکثر کسایی که دختر دارن خودشون خیلی حساسن رو رفتار بقیه 

خودشون خیلی کنجکاو میشن و دقت میکنن ببینن بقیه چی دارن میگن چه رفتاری نشون میدن کوچکترین رفتار رو گوشه کنایه به خودشون میدونن

نه بچه سالم و سر به راه و موفق از همه چی مهمتره من عموم دوتا پسر فقط داره یکیش معتاده یکیش بیکار هیچکی حرفی ازشون نمیزنه

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

من یه پسر دارم روز مادر هممون خونه پدر شوهرم جمع بودیم آهنگ رو پیشونی فرشته ها نوشته هرکی دختر داره جاش وسط بهشته گذاشته بودن بعد همشون ب من نگاه میکردن میگفتن آخی تو دختر نداری. کلا خونواده شوهر کارش تیکه انداختنه