2777
2789
عنوان

پسر داشتن خیلی مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1127 بازدید | 97 پست

ببین به منم که دو تا پسر دارم در مورد دختر داشتن همین رو میگن و اونم همینقدر آدم رو میرنجونه اما به این نتیجه رسیدم کوچکترین واکنشی باعث میشه ده برابر تیکه بندازن اکثریت مردم همینن همینقدر بی رحم و معذرت میخوام فضول زندگیت رو بکن محل نذار جوابم نده من دخترعمه همسرم بچه نداشت  سالها میگفت پسر خوبه اصلا یه چیز دیگست سر دومی گفت خیلی عالی شد دو تا پسر بعد سر یه سال گفت اینا خواهر نمیخوان؟؟؟ الان خودش دختر به سرپرستی گرفته میگه چقدر بدبختی ... دختر نداری با همبن صراحت ... منم گفتم اگر پسرام مثل باباشون مهربون باشن من فرقی برام نداره و پدرشوهرمم تایید کرد دیگه چیزی نگفت اخه من تو خانواده همسرم پسراشون خیلی خیلی مهربون و قدرشناستر از خواهراشونن ولی فقط گفتم خودش رو جمع کنه بازم الان بود جواب نمیدادم لبخند میزدم 

ن دیگه دومیم ناخواسته بود

عزیزم توحق داشتی اتفاقا خیلی خودتو کنترل کردی 

اونا کورن نمیبینن استرس بارداری و زایمان و دردی که کشیدی رو فقط پسر پسر میکنن باهاشون قطع ارتباط کن اگه میتونی آدمای سمی هر چی دور باشی بهتره دختراتو مثل دسته گل بزرگ‌کن یه روز حسرتشو بخورن ک چقدر بد برخورد کردن 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببخشیدولی یسریا واقعا پدرسوختنما زنیم جنس زنو خوب میشناسیم بنظرم تمام اینا از حسادته

اره از حسادت... 

فکر کن من عمه شوهرم دیدم. گفت دخترت ک قیافه ش خوبه چرا دوسش ندارن؟؟ گفتم کی؟؟ گفت برادر شوهرم. امده بود خونه ظون گفت ما اصلا دختر برادرمون دوس نداریم خونمون براش جوش نمیخوره

گفتم بچه من نیاز ب دوست داشتن کسی نداره

خواهرشوهرم با من پسر باردار بود  موقع شیر دادن انقد میگفت شیر من سنگین چون پسررر. ک شیرش خدا شاهد 6 ماه خشک شد.  

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

اصلا مهم نیست این افکار ادمهای عقب مونده اس، بخاطر داشتن دخترات خداروشکر کن واصلا ب حرف و رفتار اطرافیان توجه نکن

خانم هستم😊باب اسفنجی:میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه.. پاتریک:دیگه ساده نباش؛راه راه باش:)‌ ️ خدایا منظورم از هوامو داشته باش این نیست ک فقد اکسیژن برسونی 😐💋 یکم خلاقیت آخه فداشم:||😹💋💋️ با احمق ها بحث نکن فقط بگو حق باشماست😊

عزیزم امیدوارم از حرفای من ناراحت نشی

بهتره یکمی هم به رفتارای خودت دقت کنی من فکر میکنم این سرد بودن مادرشوهرت بخاطر رفتار توعه وگرنه تو این دور و زمونه هیچکس بخاطر بچه دختر زاییدن ناراحت نمیشه

جاری منم دوتا دختر داره اوایل خیلی حساس شده بود کوچیکترین حرف و حرکت و بدل میگرفت و چون با من راحت بود میومد به من میگفت ولی واقعا اصلا هیچکس اینطوری که این فکر میکرد نبودن همه دختراشو دوست داشتن هیچکس جاریمو مقصر نمیدونست خلاصه من اونقدر بهش گفتم که فکرت اشتباهه که دیگه خودشم قبول کرد و بیخیال شد

یه مدت که میگفت دوباره باردار بشم و پسر بدنیا بیارم ،گفتم از کجا میدونی اینم دختر نشه ،اونوقت خرجشو از کجا میخوای بیاری ،من باشم یه تار موی این دخترارو به صدتا پسر نمیدم و اینا ،الان دیگه کلا پسر و بیخیال شده

اصلا چرا براتون مهمه مادر شوهره بخواد بیاد سمتتون تعریف تمجید کنه! خودتون زیادی و الکی بها میدین و ب ...

متولد۸۵هستی؟

چن ساله بچه دارنشدی؟

مشگل چیه؟

ببخش عزیزم دوسداشتی جواب بده

اصلا چرا براتون مهمه مادر شوهره بخواد بیاد سمتتون تعریف تمجید کنه! خودتون زیادی و الکی بها میدین و ب ...

من الان 67 سال پام تو خونش نمیذارم..  ولی اینکه هرجا میرم میان حرفهاش میرسونن ک فلانی گفته اصلا بچهاش دوس ندارم ادم ناخوداگاه عصبی میشه. 

من ترجیح دادم قطع ارتباط کنم تا اعصابم اروم باشه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

از همه ی مردم متنفرم از زنا متنفرم همین بی شعورا وقتی مامانم دختر داشت چقدر بهش به چشم ترحم نگاه میکردن،اون موقع اون سریال مزخرف ستایش نشون میداد هر کی پسر داشت اونجا جوگیر شده بود همسایمون سینشو جلو میدادپسرشو بغل میکرد چقدر دل مامانم میشکست ولی بالاخره خدا به مامانم پسر داد خداروشکر ولی اونایی که اونموقع به چشم ترحم به مامانم نگاه میکردن امیدوارم جوابش رو هم تو این دنیا و هم تو آخرت ببین خداازشون نگذره خاله زنکا

متولد۸۵هستی؟چن ساله بچه دارنشدی؟مشگل چیه؟ببخش عزیزم دوسداشتی جواب بده

نه گلم سنم کم نیست

تا سالها شرایط بچه دار شدن رو نداشتم، مهاجرت و داستانهاش… بعدم دیگه نمیشه….

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.

بحث پسر و دختر نیست

مادرشوهرت اون پسر و عروسشو بیشتر دوست داره

چشم من خیره به عکس حرمت بند شده، با چه حالی بنویسم که دلم تنگ شده.. 🥺💔 #یا_امام_رضا 05148888 این شماره امام رضاست،زنگ بزن یه دل سیر گریه کن...           کاربر تعلیقی

عزیزم امیدوارم از حرفای من ناراحت نشیبهتره یکمی هم به رفتارای خودت دقت کنی من فکر میکنم این سرد بودن ...

چرا میشه خانواده شوهر من بخاطر دختر داشتنم ناراحت شدند یک عمر بدی کردند با خوبی جواب دادم

بخدا که نه دختر برا آدم کاری میکنه نه پسر 

من دومی رو باردارم هردو پسرن شوهرم به شدت دحتر میخاست وقتی فهمیدم پسره خیلی گریه کردم ناشکری کردم ولی شوهرم گف حکمت خدا این بوده ما دختر نداشته باشیم چرا خودتو عذاب میدی

مادرهمسرمم فهمید دومی ام پسره باهام قهر کرد چون دخترش دوتا دختر داره تو حسرت پسره...

ببین عشق کن دوتا دختر داری فرشته داری