من خواب خیلی بدی دیدم ترسیدم با ترس از خواب پریدم شوهرمم خوابه می ترسم بیدارش هم کردم گفت ولم کن خوابم میاد خیلی هم سردمه سرما هم خوردم سرفه و گلو درد ....
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
منم الان تو شرکت نشستم مشتری نیومده فعلاا تو نی نی سایت میچرخم یذره خواب الودم شب هم می خوام با دختر ...
آخ آخ از دست این زیر آب زنای عوضیییی🥺منم تو محل کارم تا دلت بخواد از این آدما میبینم فقط دارم تا عید تحمل ومدارا میکنم تا عیدی سنوات اینامو بگیرم بعدش بیام برم دنبال ی شرکت دیگه البته ک بقول شوهرم همه شرکتها اینجور آدما هستن ک زیر آب زن و خاله زنک باشن ولی خب من واقعا دیگه اینجا مغزم نمیکشه رد دادم دیگه بخدا قسم🤧🫡🤷🏻♀️😥
من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقمسوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت .. از دنیایی ک مال من نیست.... از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤 باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤
برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم 🥹😍🤱 از زمانی که او دوستم دارد در چشم خود ارجمند میایم💕🧚♀️
بچه ها تو رو خدا هر کی پیام منو میبینه برام دعا کنه .شبا تا خود صبح خواب ندارم بچمو بعد ده سال با ای وی اف باردار شدم الان تو غربالگری برم ریسک زدن .سلفری دادم بعد ۲۰ روز جوابش میدم.تو رو خدا دعا کنید برام .اسی ببخشید تو تاپیک پیام دادم
آخ آخ از دست این زیر آب زنای عوضیییی🥺منم تو محل کارم تا دلت بخواد از این آدما میبینم فقط دارم تا عی ...
اره درکت میکنم کدوم شرکتی منم دیروز این حالو داشتم که ایکاش خانه دار بودم یه شوهر با وجدان وکاری بالاسرم بود اینقد این عوضیارو تحمل نمیکردم ولی تو دنیای واقعی خب وقتی نیست باید تحمل کرد چون خرج دخترمو میدم ای خداا بابام منو نفرسته مستاجری ای خداا ایکاش درامدم بیشتر بود ارامش داشتم ای خدااا
پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد. پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙 پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
آفرین من عاشق ادمایی هستم که بلدن تنهایی بدا خودشون خوش بگذرونن
سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣ زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...