2777
2789
عنوان

همین الان در چه حالی🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 883 بازدید | 101 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اوووه آره باباااا بازار ک همیشه خدا شلوغه ولی چه کنم دیگه چون شاغلم تو طول هفته نمیتونم برم برای خود ...

درسته 

من عاشق بازارم اسمش میاد کیف میکنم بازار رضا و دلگشا هم برو.

با خواهرام جمع میشیم اکیپی میریم خوش میگذره 

امیدوارم بهت خوش بگذره 

منم الان تو شرکت نشستم مشتری نیومده فعلاا تو نی نی سایت میچرخم یذره خواب الودم شب هم می خوام با دختر ...

آخ آخ از دست این زیر آب زنای عوضیییی🥺منم تو محل کارم تا دلت بخواد از این آدما میبینم فقط دارم تا عید تحمل و‌مدارا میکنم تا عیدی سنوات اینامو بگیرم بعدش بیام برم دنبال ی شرکت دیگه البته ک بقول شوهرم همه شرکتها اینجور آدما هستن ک زیر آب زن و خاله زنک باشن ولی خب من واقعا دیگه اینجا مغزم نمی‌کشه رد دادم دیگه بخدا قسم🤧🫡🤷🏻‍♀️😥

'از‌کسـی‌ترسـی‌ندارم‌ولـی‌احتـرام‌قشنگتره'😊🤏🏻

مترو.دارم میرم سرکار

من اونیم که سایه هم نداشت...((اگر بخوام وضعیت و حالِ روحیِ الانم و توصیف کنم باید بگم: دریا طوفانی ؛ قایقم سوراخه ؛ پاروم شکسته ؛ خودمم خسته ام ؛ خیلی خستم ؛ خیلی خیلی خستم ؛ از کوسه هم میترسم ؛ اما ادامه میدم ...))👣و اما نیمه شبی من خواهم رفت ..  از دنیایی ک مال من نیست....   از زمینی ک مرا بیهوده ب ان بسته اند....مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤  باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                    
درسته من عاشق بازارم اسمش میاد کیف میکنم بازار رضا و دلگشا هم برو.با خواهرام جمع میشیم اکیپی میریم خ ...

آره میرم من هر دو هفته یا سه هفته میرم بازار چیزی هم نیاز نداشته باشم همینجوری میرم میگردم حال دلم کوک میشه برمیگردم با انرژی مثبت بیشتر 🥹🥰

من جات کیف کردم

ایوللل

برای مادر شدنم دعا کنید 🥺❤️‍🩹🙏مادر بچه های سالم و صالح🥲 به امید روزی که منم بیام تاپیک بزنم صاحب فرزند سالم و زیبا شدم  🥹😍🤱                                                                                          از زمانی که او دوستم دارد                                                                     در چشم خود ارجمند میایم💕🧚‍♀️

بچه ها تو رو خدا هر کی پیام منو میبینه برام دعا کنه .شبا تا خود صبح خواب ندارم بچمو بعد ده سال با ای وی اف باردار شدم الان تو غربالگری برم ریسک زدن .سلفری دادم بعد ۲۰ روز جوابش میدم.تو رو خدا دعا کنید برام .اسی ببخشید تو تاپیک پیام دادم 

من خواب خیلی بدی دیدم ترسیدم با ترس از خواب پریدم شوهرمم خوابه می ترسم بیدارش هم کردم گفت ولم کن خوا ...

اوووه آخییی🥺🤧انشالله زودتر خوب شی گلم خدا سلامتی بده تا میتونی شلغم و لیمو شیرین بخور بجای این مسکن های کوفتی ک کلی هم عوارض داره

برای خواب بدی هم ک دیدی همین الان پاشو برو صدقه بده انشالله ک بلا ب دوره گلم 🫂💋

آخ آخ از دست این زیر آب زنای عوضیییی🥺منم تو محل کارم تا دلت بخواد از این آدما میبینم فقط دارم تا عی ...

اره درکت میکنم کدوم شرکتی
منم دیروز این حالو داشتم که ایکاش خانه دار بودم یه شوهر با وجدان وکاری بالاسرم بود اینقد این عوضیارو تحمل نمیکردم ولی تو دنیای واقعی خب وقتی نیست باید تحمل کرد چون خرج دخترمو میدم ای خداا بابام منو نفرسته مستاجری ای خداا ایکاش درامدم بیشتر بود ارامش داشتم ای خدااا

عالی

خیلی خوشحالم. 

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بچه ها تو رو خدا هر کی پیام منو میبینه برام دعا کنه .شبا تا خود صبح خواب ندارم بچمو بعد ده سال با ای ...

الهییی عزیزمممم🥺انشالله که همه چی به خوبی و خوشی پیش می‌ره گلم غصه نخور 

نه خواهش میکنم مراحمی

آفرین من عاشق ادمایی هستم که بلدن تنهایی بدا خودشون خوش بگذرونن

سخت ترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی (استاد شجاعی)🗣 ای کاش حتی برای بد بودنهایمان هم مرز بگذاریم از آن مرز عبور نکنیم....❣  زن مردم لیلی تو نیست و شوهر مردم هم مجنون تو‌... اگه شده بدون فقط اسمشونو یدک کشیده و به تو در حد ی سرگرمی نگاه میکنه نه بیشتر...