2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چندکیلو اضافه کردی؟روزی چندساعت تمرین کردی؟

به ساعت ربطی نداره

قشنگ‌یه برنامه اصولی از مربی بگیر 

با یکماه دوماهم دنبال معجزه نباش

بعد ۶ ماه اوکی میشه 

غذا بخور مکمل بخور تمریناتت ام سخت کن

لطف میکنی بگی چیا خوردی؟؟؟🥲من قبل باشگاه کربوهیدرات سنگین میخوردم،بعد باشگاه دوتا تخم مرغ هم میخوردم بعدش ناهار می‌خوردم بعدشم کلی چیز دیگه 

اصلا بگو اینقد🤏🏻تاثیر کنه😂😂

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌کاربری تا آبان ۴۰۳ برای من نبوده🙏🏻 

چجوری چاق شدی عشقم؟من ۴۳ کیلو ام تقریباً یه ماهی باشگاه میرفتم رژیم هم رعایت میکردم اما باز وزنم نرف ...

شما میتونی عرق یونجه و شربت شیره و  معجون سیب و عسل رو بخوری 

هم وزن شما بودم از ۴۳ کیلو رسیدم به ۴۸ 

فقط 33 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خدا قشنگ میچینه؛❤️🌱                                          ”در کنار ساحل قدم می‌زدم و می‌خواستم به جایی دیگر بروم که درخشش چیزی از فاصله دور توجهم را به خود جلب کرد.جلوتر رفتم تا به شی درخشان رسیدم، نگاه کردم دیدم یه قوطی نوشابه است.با خودم فکر کردم در زندگی چند بار چیزهای بی‌ارزش من را فریب داده و من را از مسیر اصلی خودم غافل کرده است و وقتی به آن رسیدم، دیدم که چقدر بیهوده بوده است!ولی آیا اگر به سمت آن شی بی‌ارزش نمی‌رفتم، واقعاً می‌فهمیدم که بی‌ارزش است یا سال‌ها حسرت آن را میخوردم! جواب کامنت های منفی رو نمیدم 🦋🌱

منم 158.زنم 73.همش گریه میکنم غصه میخورم غذام هم افتضاح کم ولی دریغ از ی گرم کم کردن

مم مجردم تو خونه میگن به خدا زشته دختر اینقدر چاق باشه ولی من اصلا تحرک ندارم 

جمعه ۱۲ مرداد ۱۴۰۳  هدف هام تا پایان سال/۱: رژیم  و ورزش حتی روزی ۱۰ دقیقه ،کاهش وزن  ۸ تا ۱۰ کیلو  ۲:یادگیری زبان و...   
شما میتونی عرق یونجه و شربت شیره و معجون سیب و عسل رو بخوری هم وزن شما بودم از ۴۳ کیلو رسیدم به ۴۸

بعد چند وقت وزنتون زیاد شد؟

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌کاربری تا آبان ۴۰۳ برای من نبوده🙏🏻 

لطف میکنی بگی چیا خوردی؟؟؟🥲من قبل باشگاه کربوهیدرات سنگین میخوردم،بعد باشگاه دوتا تخم مرغ هم میخورد ...

خوب پروتیین  ات کمه

دوتا تخم مرغ نهایتا ۱۴ گرم پروتیین داره

حدعقل باید ۳۰ گرم پروتیین بعد تمرین به بدنت برسونی

وی بخور

کراتین ام بخور

مم مجردم تو خونه میگن به خدا زشته دختر اینقدر چاق باشه ولی من اصلا تحرک ندارم

ژنتیک دیگه چیکار کنیم منم هر کی میبینه باور نمیکنه غذا خوردنم این باشه ولی وزنم کم نمیشه. بعد 30 سالگی دیگه وزن کم نمیکنم ولی تا دلت بخپاد راحت وزن میگیرم 

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند.......