2777
2789
عنوان

اونایی که لاک پشت دارن بیان

123 بازدید | 15 پست

سلام 

یک لاک پشت خاکی برای پسرم خریدم حالا میگن زمستونا باید برن به خواب زمستونی درسته؟ چطوری به خواب زمستونی میره و آیا میشه که داخل خونه نگهش دارم به خواب نره ؟

همیشه سخت ترین مسیر ها به زیباترین مناطق میرسند

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کمتر کسی لاکپشت داره

دلم سوخت براش چرا نخوابه بیچاره

از فروشنده نپرسیدید؟

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
کمتر کسی لاکپشت دارهدلم سوخت براش چرا نخوابه بیچارهاز فروشنده نپرسیدید؟

چرا پرسیدم میگه که باید یک جای سرد نگهش داره تا به خواب بره اما داخل گوگل نوشته بود اگر سرما زیاد باشه کور میشه و بعضی لاک پشت ها به خواب نمیرن 

همیشه سخت ترین مسیر ها به زیباترین مناطق میرسند

چه بامزه😂🥲چقدر خریدینش؟

ناتانائیل، کاش هیچ انتظاری در وجودت حتی رنگ هوس به خود نگیرد، بلکه تنها آمادگی برای پذیرش باشد. منتظر هر آنچه به سویت می‌آید، باش و جز آنچه به سویت می‌آید، آرزو مکن❤️
چرا پرسیدم میگه که باید یک جای سرد نگهش داره تا به خواب بره اما داخل گوگل نوشته بود اگر سرما زیاد با ...

ببینید دما تو چه رینجی باید باشه که بخوابه ولی کورم نشه طفلی

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
اگه جاش گرم باشه نمی خوابه اما اگه تو باغی چیزی یا تو آلونک نگهش می دارید میخوابه لاک پشت من الان یک ...

یعنی اصن بیدارنمیشه غذابخوره نمیمیرع ازگشنگی

جهان دیوانه ای بی دردسرمیخواست من بودم که اهل سوختن بودم که اهل ساختن بودم

این بچه لاک پشت نگون بخت سال‌هاست؛ 

از تخم در می آید و سوی تو می‌دود!

اما مقدر است که در آخرین قدم،

یعنی در آستانه‌ی دریا دمر شود!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.