2777
2789

یا صادقانه و شفاف باید زندگی کرد و حرف دلو زد

بلاخره نفهمیدیم خود واقعیمون باشیم 

یا با سیاست زندگی رو پیش ببریم..

😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تنها نجات دهنده ی زندگی فقط سکوت و سکوت و سکوت

مبشه همون سیاست 

😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..

با سیاست،،

.اگه خودت باشی همه جا زندگیو باختی

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم

خود واقعی بودن و سیاست درست داشتن منافاتی باهم نداره گلم.

سیاست نوع خوب و بد داره.

نوع خوبش یعنی سنجیده رفتار کردن که لازمه زندگیه.

همه چی اعتدالش خوبه.

خیلی صمیمی نشو. برای خودت حد و مرز داشته باش.همیشه سعی کن حرمت ها حفظ بشه.

من نفهمیدم کدومش

ولی فکر کنم بستگی داره

گاهی سکوت بهترین

گاهی حقیقت

گاهی سیاست

بستگی داره

ولی من گاهی نمیدونم کجا سکوت کنم کجا حیقت بگم

حقیت رو گفتم بد شده برام

دورغ گفتم بازم برعکس شد برام🥲🥲🥹🥹

امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم              چنانکه از ستم پر شده است                                                       🌸اللهم عجل لولیک🌸

من ترج

یحم بر اینه اگه قراره ب فنا برمم خودم باشم فیلم بازی نکنم 

زندگیی ک با سیا بازی همون سیاست ب قول شما حفظ شه ب نظرم ذره ای ارزش نداره

یکی از مهمترین ویژگی های آدمای   (*  امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل   او  ((* نگران * )) نیستند 

سیاست واقعی همون صداقته بنظرم سیاست کسی داره که بلده چطورحرف بزنه  چه حرفیوبزنه کجاسکوت کنه

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
خود واقعی بودن و سیاست درست داشتن منافاتی باهم نداره گلم.سیاست نوع خوب و بد داره.نوع خوبش یعنی سنجید ...

👌👌