😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..
نظر من اینه خودمون باشیم ولی رفتارمون به جا و به موقع باشه که برش داشته باشه مثلا من اهل دروغ و دغل بازی واسه شوهرم نیستم ولی با حرفام قانعش میکنم و مثلا بهش میگم فلان کار واسه مامانت کردیم این عواقب داشت بیا دفعه بعد اینجوری انجامش ندیم حرفمم خیلی تو خونه برش داره و شوهرم اکثر مواقع گوش میده ولی یه دخترخاله دارم با دروغ کارش پیش میبره مثلا شوهرش چیزی واسه مامانش میخره دختر خالم نمیده به مادرشوهرش الکی میگه دادم من این رفتار اصلا قبول ندارم
خود واقعی بودن و سیاست درست داشتن منافاتی باهم نداره گلم.سیاست نوع خوب و بد داره.نوع خوبش یعنی سنجید ...
شاید بهتره اینجوری بگیم ک برای زندگی بهتر و باکیفیت تر،باید بالغ درونمون رشد بدیم.. آگاهی و دانش بالا ببریم
😍😍😍📚🌙من خودم را برای دریافت انرژی جهان میگشایم.من با بدن خودم احساس راحتی و آرامش و یگانگی میکنم من قدرت جهان هستی را باور دارم من خودم را با زمین یکی میدانم..
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.