2777
2789
عنوان

رد کردن کسی که دوستت داره

| مشاهده متن کامل بحث + 514 بازدید | 70 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

استارتر یا کلا ببوسش بزارش کنار یاهم بزار جلو بیاد نهایتا شرط میزارن براش دیگ.مثلا کلا بلاک و اینا ک ...

میبوسم میزارم کنار ولی فراموش کردن سخته اونم کسی که از ته دل دوسش داشتی  دوتامون ۲۳ بودیم گلم ادیت میزدیم چندسالی اشنا بودیم از اونجا روابطمون انلاین بود

میبوسم میزارم کنار ولی فراموش کردن سخته اونم کسی که از ته دل دوسش داشتی دوتامون ۲۳ بودیم گلم ادیت م ...

اهان خب آنلاین رو بیخیال به نظرم.الان حضوریا به مشکل میخورن  مجازیش بماند.ضمن اینکه مجازی به نظرم ادم بیشتر فکرمیکنه عاشقه چون احساساتش بیشتر درگیره .

اهان خب آنلاین رو بیخیال به نظرم.الان حضوریا به مشکل میخورن مجازیش بماند.ضمن اینکه مجازی به نظرم اد ...

اره من بیشتر ادم منطقی ام برای همینم اینکارو کردم ولی خوب اولش یکم سخته میدونم اینم میگذره مرسیی عزیز دلم

اره من بیشتر ادم منطقی ام برای همینم اینکارو کردم ولی خوب اولش یکم سخته میدونم اینم میگذره مرسیی عزی ...

آره عزیزم امیدوارم خیلی خوب و راحت بگذره براتون به هرحالهرجورم باشه سخته .من خودمم منطقیم بیشتر و به خاطرهمینم به شدت درکت میکنم .نترس و سعی کن این حالاتت مانع کارای دیگت نشن😍❤️ 

آره عزیزم امیدوارم خیلی خوب و راحت بگذره براتون به هرحالهرجورم باشه سخته .من خودمم منطقیم بیشتر و به ...

قربونت عزیز دلم لطف داری ❤️ عزیزمی ایشالا که بهترینا برات رقم بخوره😘🥰چشم بانو ممنونم