2777
2789
عنوان

داستان من و خواعرشوهرم امروز به جاهای بدی کشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1000 بازدید | 63 پست
دیدم خواعرشوهرم زنگ زد به شوهرم و پشت تلفن گریه که به خدا من چیزی نگفتم زنت خودش گفته ماشین باید تقس ...

الانم دیر نشده بهشون بگو، معلومه خودش بقیه هم راضی نبودن درکل اخرش مجبورید برای اینکه حرف پشت سر ومال دیگرون دستتون نباشه پولش را بدین  

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
ماشین چیه کنجکاو شدم

ماشین فرض کن ۲۰۶ صندوق دار مدل نود و دو.خیلی قدیمیه و فک نکنم دویست سیصد بیشتر بی ارزه.من فقط از دروغ خواعزشوهرم تو خواسگاری ناراحتم و اینکه الان انقد راحت جا زده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پدرشوهرت زنده اس ؟

تا زنده اس ارثی تقسیم نمیشه 

بقیه هم نمیتونن مدعی شن

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

الانم دیر نشده بهشون بگو، معلومه خودش بقیه هم راضی نبودن درکل اخرش مجبورید برای اینکه حرف پشت سر وما ...

فقط از دروغ خواعرشوهرم به شدت ناراحتم.همون شبم که تو مهمونی گفت ماشین باید تقسیم شه گفتم چرا اول گفتین ماشین مال شوهرمه.من و شوهرم که علشق معشوق نبودیم.من وضعیت مالی برام مهم بود.گفتیم خونه داره ماشین داره جواب مثبت دادم.حالا میگین نداره نمیشه که

بعد سه سال شما متوجه نشده بودی ماشینی که سوار میشید به اسم کیه؟! کل این مدت ماشین دست شما بود برادرا ...

نه به خدا.پدرشوهرم خیلی پولداره و وقتی شوهرم گفت نصف پول ماشینو اون زمان بابام داده و گفته ماشین مال تو باشه اصلا برام چیز عجیبی نیود.چون خیلی بیشتر از این حرفا رو هم به ما هم به بقیه دختر پسراش داده

فقط بگو به خواهرشوهرم چی بگم الان.دلم میخواد بگم مامانم زنگ بزنه خواهرشوهرم بگه چرا بهمون دروغ گفتین

بگو مگ من پرسیدم ماشین ب نام کیه روز خاستگاری ک ب دروغ گفتی اونم مال دوماده دلیلتون از دروغ گفتن چی بوده اصلن 

ن همچین کاری نکن عبداااا فک میکنن ب خاطر ماشینه جواب مثبت دادی

تو چرا از شوهرت نپرسیدی چیا به نامته؟ توو خواستگاری حرف زیاد میزنن قول الکی هم زیاد میدن متاسفانه

پرسیدم.گفت ماشین مال خوذمه.تو این سه سال خواعرشوعرم خیلی ماشینو میگرفت و من هربار مشکوک میشدم که این ادعا داره ولی باز شوهرم میگفت مال خودمه.حتی یه بار مجبورش کردم بره از خواهرش بپرسه که قبول داری ماشین مال منه خواعرشوهرم گفته بود من خودم بودم که ماشینو بابا به تو داد و ماشین مال تو هست

اگه واقعا چهارتا خونه دادن به همسرت، یه ماشین که اصلا جای بحث نداره ببین اونام دروغ نباشه یه وقت

نه اونا به اسمشه.ببین من اصلا از ماشین ناراحت نیستم.از دروغی که بهم گفتن دارم آتیش میگیرم.و لینکه الانم دروغ میگه میگه زن تو شروع کرده گفته ماشینو تقسیم کنین

بی خیال

منم یک زمان خونه مادرشوهرم بین وارث بود خواهرشوهرم برای خودشوجلوشوهرم خراب نکنه جلومن برای فروش خونه وتقسیم ارث صحبت میکرد

الان همونها عزیزترن تا من که مل پول رادادم تاهمسرم تونست این خونه را که به جونش وصل بود را به عنوان یادگاری بخره

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶