2777
2789

بخاطرطلاق عاطفی رابطه جنسی نداشته باشید ،اوضاع بدترمیشه 

دلیلشو تامین نیازهاش میدونه!

یه فکری برای زندگیت بکن ،با شرط وشروط وحق وحقوق‌،زدن مال واموال به خصوص خونه ،ببخش 

سخته خیلی زیاد ،امااین راه هم زندگی خودت نابود میکنه ،هم بچه ها وهم اخرش صبرت بی فایده میشه ،یکی خودشو قالب کنه ،زندگی ازدستت میره  

یاطلاق بگیر ،بگوخونه بگیره وخرج بده واجاره ،وبچه ها پیش خودت باشن 

الان دربدترین شرایط زندگی میکنی که روانت درمعرض نابودیه! 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همشون عین همن این لااقل پدر بچهامه

کی گفته ؟ 

الان بابای شماهم هوله؟ 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
نه منظورم خودتی نخواستم خیلی ناراحت شی راستش🤣

خیلی از خانوما و دیدم که بخاطر همین مشکل جدا شدن و تو سختی‌ها و مشکلات پس از طلاق و رفع هزینه ها و عدم حمایت خونواده ها متاسفانه خودشون تو همین دام گرفتار شدن و کم کم مجبور شدم بخاطر ادامه زندگی تن به روابط نامشروعی بدن که بخاطرش جدا شده بودن اینا واقعیت زندگیه تا تو شرایطش نباشی نمیتونی درک کنی همه الان میگیم اصلا ابدا نمیشه موند باید طلاق گرفت و خودمون زندگیمون و بسازیم ولی اگه پشتوانه و حامی و سرمایه نباشه مشکلات فراوونه

ولش کن مگه فکر اون مهمه فقط به خودت و بچه هات فکر کن بخاطر بچه هات آروم باش

چقد امضاتون حقه👌

کاربری ترکیده شده سال ٩٥. بیهوده ست مجادله بر سر دیانت یا بی دینی آدمها,کسی که دروغ نمیگوید,مهربان است,از رنج دیگران اندوهگین می شود به مقصد رسیده است,از هر راهی که رفته باشد.
عزیرم نسل جدید که دیگه حجاب و شال و روسری براشون مفهومی نداره همه جا همینه حتی شهرهای کوچیک

بنظرم خیلی تو بالابردن امار خیانت و طلاق و شکستن قبح خیلی چیزا این مورد تاثیر داشته..بابا شال روسری مهم نیس طرف با تاپ میاد شکمش کامل بیرونی یا شلوار پاره روناش کامل معلومه والا اروپاییا هم اینجور تیپ نمیزنن ک بعضی دخترای بی جنبه ی ما میزنن..الان میگن ب خودش مربوطه..من کاری با شال روسری ندارم خیلی واسه مردا تحریک کننده نیس ولی لامصب چرا اعضای بدنتو میندازی بیرون..بخدا حجاب مردا الان از خیلی خانما بهتره حداقل ی بلوز شلواره دیگه رونو سینه رو نمیندازن بیرون

خیلی از خانوما و دیدم که بخاطر همین مشکل جدا شدن و تو سختی‌ها و مشکلات پس از طلاق و رفع هزینه ها و ع ...

منم چون دیدم میترسم 

میترسم منم بشم بعد طلاق بشم یه خونه خراب کن 

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
این خیانت جنسی هم میکنه مدام مچشو با زن تو ماشین گرفتم

چه بد. حداقل جدانمیتونی شی. نزاربهت نزدیک شه. اونوقت توهم عفونت میگیری شایدم زگیل. میگن بعدچندسالم خودشونشون میده

آرزومه ازدواج کنم امسال بختم بازشه. هرکی خوند یه صلوات به نیتم بفرسته ممنونم🙏