2777
2789
شوهرم اهل خیانت نیست گوشیش اصلا رمز نداره اصلا سرش تو گوشی نیست ولی اگه شوهرم یخ بار خیانت کنه صد در ...

همونه عزیزم واسه این که نکشیدی این دردو نمیتونی منو درک کنی و بهم راهکار بدی من فقط جسمم باهاشه روحم مرده 

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همین کارو کردم با خودم خوشم باشگاه میرم بیروت میرم کلاس میرم اصلا نگاشم نمیکنم وقتی میاد خونه میرم ت ...

عزیزم تلخه اما بخاطر بچه هات اینکارو بکن

یه ست تو سایت دیدم که یکی از قشنگترین پستا بود (و البته ظاهری تلخ داشت)

خانمه چن وقت پیش می گف از همسرم بخاطر همین خیانتش متنفر بودم و بخاطر بچه هام راهی نداشتم و جامو که جدا کرده بودم ولی به ناچاری رفتم پیشش و تظاهر می کردم که دوسش دارم و ...

بعد از مدتی اون زن خائن رو ول کرد 

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده... 

خوشبخت باشی عزیزماون چیزا ک نوشتید فقط نوشتنش اسونه،،اما درعمل ..

بله ولی نمیشه آدم خودش رو تا آخر عمر از لدت جنسی محروم کنه من نگفتم عاشق شوهرش باشه ولی میگم یا باید طلاق بگیره یا اگه میمونه به فکر نیاز جنسی خودش باشه تا آخر بخواد قهر باشه یا رابطه زوری داشته باشه فقط خودش ضرر میکنه

عزیزم تلخه اما بخاطر بچه هات اینکارو بکنیه ست تو سایت دیدم که یکی از قشنگترین پستا بود (و البته ظاهر ...

اونی که خدا نشناس باشه خودش همینجوریشم خائن هست پس شما بهونه دستش نده💔

بیا و جهاد کن 

جهاد از این سخت تر و بهتر مگه هست😓

و در آخر همه چیز رو به خدا واگذار کن بعد از تلاشت ...

افوض امری الی الله ان الله بصیر بالعباد(انقد با خودم تو سختی هام تکرارش کردم که خدا شاهده گاهی از سختی و رنج و مشکلات دیگه نمی تونم به زبون بیارمش، ولی کو سوی امیدی یک روز میادتو دلم ...)

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده...