2777
2789

سلام دوستان کسی تجربه ای داره دارم دیوونه میشم من بیشتر از ده ساله که ازش خبر ندارم حتی شکلش یادم رفته اصلا بهش فکر نمیکنم زندگیمو شوهرمو بچه هامو دوست دارم ولی این خوابا داره روانمو بهم میریزه اگه کسی تجربه ای داره راهنماییم کنه لطفا 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 

حقیقتش احتمال میدم یک چیز ناهشیار يا يک چيزی که خدا خبر داره بین هر دوتون هست که هنوز تمام نشده 

و اون ناخودآگاه شما رو تحریک می کنه که خوابش رو ببینید 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
حقیقتش احتمال میدم یک چیز ناهشیار يا يک چيزی که خدا خبر داره بین هر دوتون هست که هنوز تمام نشده و او ...

حقیقتش من اصلا بهش فکر نمیکنم اصلا نمیدونم الان کجاست چیکار میکنه که درگیرش باشم ولی این خوابا اذیتم میکنه 

خدایا جز دل خوش ، آرامش و سلامتی خودم و خانوادم هیچی نمیخوام هر چی خودت بدی شکر ندادی هم شکر 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حقیقتش احتمال میدم یک چیز ناهشیار يا يک چيزی که خدا خبر داره بین هر دوتون هست که هنوز تمام نشده و او ...

یعنی قشنگ روزی که خوابشو دیدم روانم بهم میریزه و اینکه تویه این سال ها الان چند ماهیه که اینجوری شده 

حقیقتش من اصلا بهش فکر نمیکنم اصلا نمیدونم الان کجاست چیکار میکنه که درگیرش باشم ولی این خوابا اذیتم ...

معمولا اکثر خواب ها يا معنوی هستند یا ریشه توی ناهشیارهای ما دارند 

ناهشیار يعني چیزی که ازش خبر نداریم 

اگر از ناهشیار باشه خودکاوی و شاید روانکاوی بهتر بتونه بهتون کمک کنه 

و اگر جنبه معنوی داشته باشه همه جنبه های خواب و موارد مربوطه ش رو بسپارید دست خدا 

یعنی قشنگ روزی که خوابشو دیدم روانم بهم میریزه و اینکه تویه این سال ها الان چند ماهیه که اینجوری شده

بهتون حق میدم خودم هم سر عشق قبلیم که عرض کردم بارها این اتفاق افتاده 

الان دارم خودکاوی می کنم ببینم به ابن ربط داره یا خیر 

معمولا اکثر خواب ها يا معنوی هستند یا ریشه توی ناهشیارهای ما دارند ناهشیار يعني چیزی که ازش خبر ندار ...

خب از کجا تشخیص بدم کدومه از طرفی هم میترسم اصلا بیانش کنم یه بار به خواهرم گفتم عصبانیم شد گفت حتما تو طول روز بهش فکر میکنی ولی من دقیقا شبایی خواب میبینم که روز اصلا وقت فکر کردن بهشو نداشتم یا اینکه اصلا یادم نیومده نمیدونم درک میکنید یا نه ولی واقعا دارم اذیت میشم 

خب از کجا تشخیص بدم کدومه از طرفی هم میترسم اصلا بیانش کنم یه بار به خواهرم گفتم عصبانیم شد گفت حتما ...

اگر موافقید می خواید با یک روانکاو و روان تحلیل گر حرفه ای مشورت کنید ببینید از ناهشیار هست یا خیر 🤔 

اما خب از ناهشیار هم باشه 

اگر از نظر اعتقادی به خدا قوی هستید 

اگر تمایل داشتید می تونید به خدا بگيد خدایا من فلان خواب ها رو می بینم نمی دونم علت شون چی هست اما علت این خواب ها و خود خواب ها و سرنوشتی که برای خوشبختی من لازم هست رو می سپارم به خودت 

و مابقی برای کاوش و رفع ناهشیار خودتون هم تلاش کنید 

ولی یک چیز باز شدن در ناهشیارها، دردهای عمیقی هم که فراموش شده هم برامون باز می کنه 

اما خب اگر با مشورت‌ یک روانکاو حرفه ای جلو بریم دردش کم تر هست