2777
2789
سلام عزیزم خوبی؟🥲نمیشه بی اهمیت بشی نسبت به کاراش؟میدونم سخته اما تمرین کن شاید شد خدارو چه دیدی!

سلام عزیزم ممنون خودت خوبی 

نمیتونم  البته بهتر شدم نسبت به قبل ولی بعضی وقتا میزنه یه سرم

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متوجه شدم پس سیرمونی ندارن اینجور مردا درواقع نه اینکه ندیده باشن ذاتیه

اره بابا 

دوستشم عین خودش هوله انقد زنش خوشکله عین اروپاییاس ولی رفته پنهانی زن صیغه کرده

شما یه مادر خیلی قوی هستی به حرف بقیه ام ک میگن طلاق بگیر و ... گوش نده حتما صلاح میدونستی فقط نزار ...

افرین     تو نی نی سایت راحت میگن طلاق    اما نمیدونن زندگی بعد طلاق چ سخته

من پسردایی دارم خیلی هیزه حس میکنم به همه به ی چشم نگاه میکنه.یبار ازدواج کرد طلاق گرفت میگفت زنم میگه خانوما بهت نگاه میکنن حسودیم میشه حالا ما میدونم چرت پرت میگه.خودش همه رو نگاه میکنه.حس میکنم دست خودش نیست.نمیدونم والا چی بگم

شما با خرید از فروشگاه های بزرگ یک ویلا بر ویلاهای صاحبان سرمایه اضافه سوپرمارکت های کوچک رو ازبین میبرید.حق انتخاب با خودتان
شما یه مادر خیلی قوی هستی به حرف بقیه ام ک میگن طلاق بگیر و ... گوش نده حتما صلاح میدونستی فقط نزار ...

ممنون 

به شرافتم قسم جوونی میدم پای بچهام تا درست تربیت بشن 

سلام عزیزم ممنون خودت خوبی نمیتونم البته بهتر شدم نسبت به قبل ولی بعضی وقتا میزنه یه سرم

ممنونم

میدونم عزیزم درکت میکنم😔

چه میشه کرد

این نیز می گذرد...

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

افرین تو نی نی سایت راحت میگن طلاق اما نمیدونن زندگی بعد طلاق چ سخته

زن باید حمایت کامل داشته باشه یا بیخیال بچه ها بشه ک بتونه جدا بشه 

یه بار بشینی پای درد و دل  بچه هایی ک مادرو پدرشون جدا شدن اون موقع اس ک میفهمی طلاق همیشه بهترین راه حل نیس