2777
2789
اسی خودت ظاهرت چطوره ؟ ب سوالم نخند اما برام سواله مردهای هول چرا هول هستن دنبال بهتر هستن یا کلا ...

خوبم میترسم شناسایی بشم وگرنه عکس میدادم 

همه میگن خوشگلم 

ازش ۱۲ سال کوچک ترم اندامم خوبه مرتب باشگاه میرم به قول خودش میگه مدام تو ارایشگاهی و فلان ولی خب عمل اینا اصلا ندارم نچرالم ولی شوهرم بشدت بی ریخته

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خوبم میترسم شناسایی بشم وگرنه عکس میدادم همه میگن خوشگلم ازش ۱۲ سال کوچک ترم اندامم خوبه مرتب باشگاه ...

متوجه شدم   پس سیرمونی ندارن اینجور مردا درواقع    نه اینکه ندیده باشن   ذاتیه 

سلام عزیزم خوبی؟🥲

نمیشه بی اهمیت بشی نسبت به کاراش؟میدونم سخته 

اما تمرین کن شاید شد خدارو چه دیدی!

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

اسی چیزی ب نامت هست یا نه چیکار کردی برای آینده خودت و بچه ها خرش کن همه چی و از جنگش دربیار طلا و س ...

کل زندگیش بنام منه 

البته مال قبل قهر و بحث مونه که میزد بنامم وقتی فهمیدم چیکارس و رفتم قهر میگف اموالمو پس بده🤣🤣

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤