2777
2789

شوهر من از ازدواج قبلی اش ی پسر نوزده ساله داره ک از بس براش خرج کرده و همه چی و براش فراهم کرده و همیشه بهترین چیزا رو براش خریده ب شدت مفت خور و راحت طلب و تنبل و زیاده خواه و بی مسئولیت و...شده

حالا بچه من تازه دو سالشه از طرفی نمیخوامم اینقدر در اختیارش بزاریم ک مثل پسر شوهرم شه

و واقعیتش از طرفی هم حرصم میگیره این همه خرج اون بچش کرده و اینقدر خرج بچه من نکنه

چکار کنم هم ب بچم ظلم نشه و ب اندازه داداشش براش خرج شده

هم تربیتش خراب نشه و مثل داداشش نشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به اندازه خرج اون از پدرش بگیر برا پسرت طلا پس انداز کن کسی بدون لباس و اسباب بازی و غذاهای الکی و اینچیزا به جایی نرسیده

برای سلامتی امام زمان عجل الله صلوات،،، لایک کنید براتون صلوات بفرستم

سعی کن مثلا ب ای تولداش یا مناسبتای دیگه براش سکه یا طلا پس انداز کنی. ولی توی خرجای روزمره با حساب و کتاب باشی تا لوس و زیاده خواه نشه. و نه هم بشنوه هرازگاهی ازتون

باشد که همه موجودات در صلح و آرامش باشند🙏 باشد که همه موجودات شاد باشند🙏🏻
پول دست من نمیده ک

حساب باز کنه براش

لطفا اگه نظرتون مخالف منه ریپ نزنید بذارید اسی خودش جواب بده .من دلسوزی یا تجربه یا هر حرفی میزنم برای اسی هست .حوصله ی قانع شدن قانع کردن شما رو ندارم .چون آخرش دعواست .