2777
2789

اسی همچی به کنار خدای نکرده خدایی نکرده ایدز و هپاتیت و زیگیل میگیری  عفونت دیگه ساده ترینشه از این مرتیکه جدا شو ب جوونیت رحم کن  این یه هرزه ب تمام معناست مگه عهد بوقه هر کی رو تو خیابون دیدی بلند کنی خودش ترس نداره ؟

جنبه‌ی محبت نداریم! ظرفیتمون که تکمیل شد، غرورمون سر ریز میشه، و سیل بی‌تفاوتی‌‌های ما افراد مهربون رو غرق میکنه. بعد آروم که گرفتیم، هاج و واج دنبال محبت می‌گردیم. آدم‌های عجیبی هستیم …

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکی از دلایل اینه که بعضی ها دوست دارن آزاد باشند هر طور دلشون خواست بگردن و بپوشن نتیجه اش میشه این

امروز جلسه مدرسه دخترم بودم اکثر مامان ها بلوز و شلوار بلوز تا ناف، شلوارش جوری بود بیست سی سانت پایی که مو لیزر کرده و تتو کرده پیدا این یکی شلوار پاره پوره رونش پیدا

آخه زن حسابی تو که خودت شوهر داری چرا باعث خراب شدن بقیه میشی 😔😔😔😔😔

یکی از دلایل اینه که بعضی ها دوست دارن آزاد باشند هر طور دلشون خواست بگردن و بپوشن نتیجه اش میشه این ...

متاسفانه بی بندوباری رو دادن گسترش میدن و زنی که باید حجب و حیا داشته باشه و مدیر کانون گرم خانواده باشه تبدیل میشه به یه هرزه ی همه جایی و بدتر از اون دختراش هم مثل خودش بار میاره

عشق یعنی لا فتی الا علی عشق یعنی رهبرم سید علی
دوست مامانم معتاد شده بود ب اینکه مچ شوهرشو بگیره ب خودازاری رسیده بود مدام دعوا درست میکرد و شوهرش ...

آفرین به جرأت و جسارتش👏🏻

من به شخصه اینقدر جسور و پر جرأت نیستم 

آرزو میکُنم حالِت مثـِ ذاتِت باشه😊
بنظرم خیلی تو بالابردن امار خیانت و طلاق و شکستن قبح خیلی چیزا این مورد تاثیر داشته..بابا شال روسری ...

من خودم حجابم کامل نیست و به روز لباس می‌پوشم ولی واقعا پوشش بعضیا رو اصلا نمی‌پسندم حتی منی که خانومم رو جلب توجه می‌کنه و برام چه برسه به آقایون