2777
2789
عنوان

کسی سرم مژه سریتا استفاده کرده

99 بازدید | 22 پست

من سری قبل مدل قبلیش رو زدم عالی بود ولی این جدید یک ماه میزنم هر از گاهی میبینم خورده مژه رو صورتم میاد بنظرتون عادیه .این که یهو نباید قطع کنم و بعد قطع می‌ریزه رو خودم می‌دونم فقط زمان استفادش رو بگید چطور بود براتون 

خدای مهربون دوستت دارم می‌دونم همیشه حواست بهم هست و برام روزای خوبی میسازی 

من میخواستم بگیرم میگن اگه قطع کنی برمیگرده حالت اولش درسته؟نگیرم ینی؟

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا من یه دوره استفاده کردم بی نتیجه بود

من سری اول نتیجه داد ولی این ریزشش نمی‌دونم برا چیه 

من میخواستم بگیرم میگن اگه قطع کنی برمیگرده حالت اولش درسته؟نگیرم ینی؟

باید اصولی قطع کنی رو جلدش نوشته 

استفاده نکردم چون ابرو و مژه من ارثی بلنده پرپشته خداروشکرر ولی تعریفش زیاد شنیدم و اینکه نباید قطعش ...

منم چشم و آبروم خوبه ولی سری اول استفاده کرده مژه هام بلند شد بود دوس داشتم بدون اینکه ریمل بزنم انگار با کسی ریمل زدم یکی بودم 

باید اصولی قطع کنی رو جلدش نوشته

اخرش بالاخره برمیگرده سرجای اولش که این بده بعد من تحقیق کردم سری جدیدش واقعا بیخوده اینو همه تو دیجی کالا گفتن

↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻‍♀⃟🌸 ⊰↫اون دخ‍‌ت‍‌ری ب‍‌اش ک‍‌ه خ‍‌ودش روی‍‌ا ه‍‌اش‍‌و 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭ب‍‌ه واق‍‌ع‍‌ی‍‌ت ت‍‌ب‍‌دی‍‌ل م‍‌ی‍‌ک‍‌ن‍‌ه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
اخرش بالاخره برمیگرده سرجای اولش که این بده بعد من تحقیق کردم سری جدیدش واقعا بیخوده اینو همه تو دیج ...

برا من سری اول برنگشت سه دوره خریدم .اره این جدید مزخزف

منم چشم و آبروم خوبه ولی سری اول استفاده کرده مژه هام بلند شد بود دوس داشتم بدون اینکه ریمل بزنم انگ ...

خوبه ولی اگه قطع کنی باز میریزه حواست باشه 

من یک مهاجرم از رویایی به رویای دیگر.✨🌿🫀

برا من سری اول برنگشت سه دوره خریدم .اره این جدید مزخزف

پس اگه سری قبلی پیدا کنم میخرمش 

اخرش بالاخره برمیگرده سرجای اولش که این بده بعد من تحقیق کردم سری جدیدش واقعا بیخوده اینو همه تو دیج ...

اسم کاربریت آشنا هست اون قدیم با یه کاربری های دیگ باهم حرف زدیم هر دو شوهر قد بلند میخواستیم بزارم شک داشتی ژل بزنی یانه خودتی ومن شوهرم پولدار ولی قدش بلند نیست 😬

خوبه ولی اگه قطع کنی باز میریزه حواست باشه

این سری جدید لعنتی حین استفاده می‌ریزه