2777
2789
خوشبحالت دلت خوشه

ببخشید خندیدم خیلی معذرت میخام من منطور بدی نداشتم به اینکه گفتی زن همسایه میره ورزش اینم میره من خندم گرفت به این حد هولیت 

خیلی خیلی معذرت میخوام خواهر🙏🏻🌷

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ببخشید خندیدم خیلی معذرت میخام من منطور بدی نداشتم به اینکه گفتی زن همسایه میره ورزش اینم میره من خن ...

نه چرا معذرت میخوای ؟؟

فقط گفتم خوشبحالت که شادی میخندی همین 

بخند آبجی بخدا خوشحالم میشم

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤
نه چرا معذرت میخوای ؟؟فقط گفتم خوشبحالت که شادی میخندی همین بخند آبجی بخدا خوشحالم میشم

😔😔😔من یه عمو دارم چن ماه پیش زنش گفت من اونو سپردمش به خدا دیگه نمیکشم عموم یه ادم زنا کاره صدبار مچشو گرفتن ادم بشو نیست

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁

بخدا آدمی که قبل ازدواج روابط زیادی داشته و با چند نفر بوده بعد ازدواجم کرم داره چه زنش چه مردش

یە دستی داشتم تعداد‌روابطش سربە فلک‌کشیدە بود،وقتی ازدواج کرد قید همە چی و‌همە‌کسو‌زد و متعهدترینە

😔😔😔من یه عمو دارم چن ماه پیش زنش گفت من اونو سپردمش به خدا دیگه نمیکشم عموم یه ادم زنا کاره صدبار ...

آره مردا وفا ندارن از سنگن 

منم سپردم بخدا 

به خدا میگم خدایا اگه این مردو تو همین دنیا جلو چشام تیکه تیکه نکنی خدا نیستی 

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤

اسی جون شوهرا اکثرا هیز هستن و

چشم و چالشون تو دور و اطرافه 

اما شوهر تو مرزای هول بودن رو جابه جا کرده از صمیم قلب برات صبرو آرامش  میخوام 

حالا که شرایط طلاق نداری با دو تا بچه 

اصلا ذهنتو اعصابتو درگیر این موضوع نکن با بجه هات بگرد بپوش خوش باش فقط تا جایی که میتونی ازش پول بکن 

پس انداز کن طلا بگیر 

بر آینده بر خودتون یه پشتوانه درست کن پیش اونم نگو 

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
سنم کم بود نمیفهمیدم

ای کاش اونا ک بامن دشمنی میکنن ک چرا باازدواج زیر23 ساله ها مخالفی اینو ببینن

فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

آره مردا وفا ندارن از سنگن منم سپردم بخدا به خدا میگم خدایا اگه این مردو تو همین دنیا جلو چشام تیکه ...

وقتی سعی میکنی اونو آزار بدی خودت هم زجر میکشی و همینطور بچه هات، ولش کن بره هرغلطی دلش میخواد بکنه، برای خودت هدف بزار ورزش کن باشگاه برو به خودت برس تمرکزت رو بزار رو خودت، برو دنبال علایقت درس، کار، هنر هرچیزی که دوست داری