2777
2789
اسی برو پیش روانپزشک بهت قرص بده تو افسردگی حاد گرفتی قرص بخوری قوی میشی بحرفم گوش کن

قرص میخوردم خوب بودم 

ده روزه بخاطر سرکوفتای شوهرم نخوردم روانی شدم افکار خودکشی دارم 

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اسی برو پیش روانپزشک بهت قرص بده تو افسردگی حاد گرفتی قرص بخوری قوی میشی بحرفم گوش کن

دارو  آروم اش میکنه و بی تفاوت    اما   قوی نه

باید بره  مشاور    که قدرت روحی بهش بده

تصمیم  درست بگیره

در ضمن   اسی  اینو بدون    توبه گرگ  مرگ

امید نداشته باش    درست بشه

خدا بکشه این زنارو

الهی امین 

شوهرم فهمیده زنه اهل این برنامه هاس داره خودشو پاره میکنه که زنه بهش پا بده حتی رفته گفته من دیدم مرد میاری خونت ازت اتو دارم

دارو آروم اش میکنه و بی تفاوت اما قوی نهباید بره مشاور که قدرت روحی بهش بدهتصمیم درست بگی ...

بآید هم پیش روان درمانگر بره هم روانپزشک 

منم هر دو رو باهم میرم درکنارش کتاب های روانشناسی هم میخونم تا از اون حالت قربانی دربیام

برگشت به آزادی🕊

قرص میخوردم خوب بودم ده روزه بخاطر سرکوفتای شوهرم نخوردم روانی شدم افکار خودکشی دارم

بخورررر،نذار بفهمه میخوری سرکوفتاشو گوش نده،اگه گفت همش خوابی بگو دکتر گفت تا چندماه بعد قطع قرص همینم 

الهی امین شوهرم فهمیده زنه اهل این برنامه هاس داره خودشو پاره میکنه که زنه بهش پا بده حتی رفته گفته ...

حالا که داری زندگی میکنی نمیتونی هم کاری کنی که بذاره کنار،سخته ولی سعی کن پی گیرش نباش اصلا هرچی بیشتر بفهمی بیشتر اذیت میشی

دلم از دنیا گرفته 

این دنیا بچه ها خیلی لجنه خیییلی 

از شوهرم بدم میاد از اون زنای هرزه و خرابم که میدونن متاهله وبهش پا میدن بدم میاد 

انسانیت مرده