2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بله عزیزم متاهلم ، منم ازین ترسا داشتم اما پرسیدم از دکتر گفت نمیشه خیالت راحت

بیخود گفت بی سواد بوده پیشاب اسپرم داره و رحم گیرایی بالا داشته باشه میگیره همین سایت صدها زن همینطوری باردار شدند

خداراشکر تا دانشمند داریم غم نداریم حالا تا چندم خوندین؟ دکترا دارین؟ یا نه اطلاعات اینترنتی فقط

عزیزم زیست هفتم هم خونده باشی میدونی پیشاب حاوی اسپرمه!

درضمن یک وسیله داریم به اسم کاندوم! 

نه ولی اطلاعاتم بالاست درست راهنمایی میکنم

اینی که تو میگی احتمالش پایینه و نزدیک صفره و یقینا هیچ چیزی مطلق نیست ولی بیخوری چرا استرس بدیم وقتی احتنالش اینقدرررر کمه در ضمن دخول ام نداشته یعنی دیگه هیچی به هیچی

اینی که تو میگی احتمالش پایینه و نزدیک صفره و یقینا هیچ چیزی مطلق نیست ولی بیخوری چرا استرس بدیم وقت ...

من در صورت دخول گفتم اون خانم میگن در این صورت هم پیشاب اسپرم نداره

عزیزم زیست هفتم هم خونده باشی میدونی پیشاب حاوی اسپرمه!درضمن یک وسیله داریم به اسم کاندوم!

هست ولی نه در حد حاملگی میزان خیلی کمتری داره احتما حاملگی ۱ درصده ، اونم باید برسه به داخل رحم ، دم در واژن نمیشه

اینی که تو میگی احتمالش پایینه و نزدیک صفره و یقینا هیچ چیزی مطلق نیست ولی بیخوری چرا استرس بدیم وقت ...

منم میگم ایشون اسرار داره نه تو حامله ای 😂 مث مامبزرگا که اطلاعاتی ندارن الکی سکتت میدن🤣