2777
2789

استارتر یک پست که تو تاپیکی گزاشتم باید چندتا گزارش بخوره حذف بشه ؟ 

کاربر جدید نیستم . با کاربری قبلیم که فعال بودم به درخواست خودم تعلیق شدم خواستم در قسمت تماس با ما درخواست رفع تعلیق داشته باشم اما قسمت تماس با ما برام بالا نیومد من هم با کاربری جدید وارد سایت شدم ☺

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره من خودم عاشقشمولی نمیدونم دودلم بین این دوتاشوهرمم ۲۰۶ صندوق دار داره

منم خیلی دوس دارم ظاهرش دخترونس

یه پیج تو اینستا دیدم دختره برای ماشینش پیج زده گوگولیش کرده برای چراغش مژه گذاشته بلاگر شده باهاش😂

البته ۱۱۰ سادس ماشینش

ولی خرید و فروشش یه کم سخته منم میخوام بخرم هنوز دودلم بین ام وی ام لاکچری و تیبا کوئیک موندم

اگه ام وی ام میخوای بگیری اول در مورد لوازم یدکی و مکانیکش تحقیق کن بعد در مورد بازار فروشش اگه لوازمش هر جایی پیدا نمیشه به نطر من نرو سمتش

آسمان تیر قضا صیاد است                                                     این عمل از فلک کج رو کج رفتار است                                       بخت یاری نکند من چه کنم غیر فغان                                       روز و شب کارمن از گردش او فریاد است                               آسمان تخته و انجم بودش مهره نرد                                         کعبتینش مه و خورشید فلک نراد است                                      با چنین تخته و این مهره و این کهنه حریف                           چشم بردن بودت،عقل تو بی بنیاد است                                     اصل در آمد کار است نه دانستن کار                                         تاس اگر نیک نشیند همه کس نراد است              
من دنبالش بودم گفتن خرجش ام وی ام بالاستخیلی وقته تولید هم نمیشه.۲۰۶ هم مدل ۹۰ همشون ترکیده بودناخر ...

اخه پولم ب کوییک‌ نمیرسه

کاکردش فک کنم از ۴۰۰ ب بالا شروع میشه

من در حد ۳۰۰ میخوام بخرم

با این‌حال ۲۰۶ بگیرم بهتره

اگه ۲۰۶ سالم پیدا کنی بهتره هزینه تعمیرات ۲۰۶ بالاست حتما سالمشو پیدا کن

آسمان تیر قضا صیاد است                                                     این عمل از فلک کج رو کج رفتار است                                       بخت یاری نکند من چه کنم غیر فغان                                       روز و شب کارمن از گردش او فریاد است                               آسمان تخته و انجم بودش مهره نرد                                         کعبتینش مه و خورشید فلک نراد است                                      با چنین تخته و این مهره و این کهنه حریف                           چشم بردن بودت،عقل تو بی بنیاد است                                     اصل در آمد کار است نه دانستن کار                                         تاس اگر نیک نشیند همه کس نراد است