2777
2789
عنوان

میخوام باهاش وارد رابطه بشم

210 بازدید | 26 پست

هرچقدر با خوپم فکر میکنم دیگ نمیتونم بخاطر یه بی لیاقت ک ولم کرد بخوام اسمونو ب زمین بیارم و باکسی واردرابطه نشم

پسرخالم پسر خوبیه میدونم بهم حس داره من نداشتم قبلا اما امروز ک بیرون رفتیم نگاهاش رفتاراش توجهش خیلی قشنک بود از نظرم کسی از خانواده خب نباید بفهمه ک ما وارد رابطه میشیم چون روشن فکر نیستن ولی حالا ک فک میکنم بهترین گزینه  همینه از سینگلی و افسردگی و غم خسته شدم شما بگید کارم درسته؟ فردا دوباره قراره باهم بیرون بریم ولی هنوز وارد رابطه نشدیم کسیم نمیدونه

تو رو سَنَنه قربونت برم:)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منو سننه قربونم بری(امضات)

هرچی خودت فکر میکنی انجام بده

هیچوقت درک نکردم چرا بعضیا مثلا میگن با افتخار فلان قومیتی هستم،،حالا مگه ماییکه قبلش نمیگیم با افتخار حس ذلت و بدبختی داریم نسبت بهش اصلا چه افتخاریه این چیزا/:

با فامیل درست نیست

هر کاریم کنی بقیه میفهمن

الکی اذیت نکن خودتو پس فردا جدا بشید تا اخر عمر چشم تو چشمید

صبر کن،ادم مناسبتو پیدا میکنی

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
نکن اینکارو اسمت تو فامیل درمیادیه ماچش کنی فردا روز ازدواج کنی با یکی دیگه همش میشه سرکوفت و عذاب و ...

کلا چند ساله ک بهم حس داره خودشم گفت 

وقتی اسم یکیو میوردم همیشه ناراحت میشد چیزی نمیگفت قبلا الات اعتراف کرد حسشو منم حس میکنم دوسش دارم

اگه براازدواجه خوبه رابطتت باخاله ات چطوره بگیرهست گیرنده براخواستگارید

خالم خوبیم اره اما خانواده هامون واسه این روابط روشن فکر نیستن کسی نباید باخبرشه ک ما وارد رابطه میشیم

هرزگاهی حداقل بیرون بریم بگردیم از حال هوای غم دربیام

با فامیل درست نیستهر کاریم کنی بقیه میفهمنالکی اذیت نکن خودتو پس فردا جدا بشید تا اخر عمر چشم تو چشم ...

میدونم دوسم داره خیلی کارا بخاطرانحام داده خیلی جاها پشتم بوده تنها کسی ک بی منت همه کاری واسم کرد همین بود

خالم خوبیم اره اما خانواده هامون واسه این روابط روشن فکر نیستن کسی نباید باخبرشه ک ما وارد رابطه میش ...

ببین هرکاری کنی لومیرید براسرگرمی واردرابطه میشی بعدمیبینی بهش علاقه پیداکردی ولت میکنه ازالان باخودت کناربیاببین چندچندی  ادم حسابی هست ببین قصداون چیه ازدواجه یاسرگرمی