2777
2789
عنوان

میخوام باهاش وارد رابطه بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 26 پست
نکن اینکارو اسمت تو فامیل درمیادیه ماچش کنی فردا روز ازدواج کنی با یکی دیگه همش میشه سرکوفت و عذاب و ...

همو میشناسیم حسشم میدونم اینم میدونم پسر هولی نیست امروز بعد سال ها حس کردم بهش علااقه دارم کنارش حالم خوبه🥲

تو رو سَنَنه قربونت برم:)
ببین هرکاری کنی لومیرید براسرگرمی واردرابطه میشی بعدمیبینی بهش علاقه پیداکردی ولت میکنه ازالان باخود ...

خب قصدش ک سرگرمی نیست اما ازدواج هم زوده همین ک امروز کنارش حالم خوب بود خیلی حس خوبی بهم داد نمیدونم چرا ولی حس میکنم ادم امنی میتونه باشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میدونم دوسم داره خیلی کارا بخاطرانحام داده خیلی جاها پشتم بوده تنها کسی ک بی منت همه کاری واسم کرد ه ...

خب این توجیه خوبی نیست برای وارد رابطه شدن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
خیر الان ک فقط میخوای از اون حالت در بیاری با فامیللل بعدا پشیمون میشی

با پسرای دیگم داخل رابطه برم پشیمون ترمیشم

منم خب نیاز عاطفی دارم نیاز دارم یکی دوسم داشته باشه

چی باید باشه پس؟

یکی که عقلت تاییدش کنه

نه فقط یکی رو باهاش بری تو رابطه که حالت خوب شه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
با پسرای دیگم داخل رابطه برم پشیمون ترمیشممنم خب نیاز عاطفی دارم نیاز دارم یکی دوسم داشته باشه

الان سعی کن سرتو با چیز دیگ گرم کنی

فردا اسمتم تو فامیل در میاد 

تو ک واقعا هم دوسش نداری 

حسم میگه تهش چیز خوبی نمیشه

الان سعی کن سرتو با چیز دیگ گرم کنیفردا اسمتم تو فامیل در میاد تو ک واقعا هم دوسش نداری حسم میگه تهش ...

امروز بهش حس پیدا کردم 

نمیگم عاشقشم چون دیوانه وار یکی دیگرو میخاستمو عاشقش بودم اما پسرخالم چندساله متوجهم دوسم داره امروز کلی کنارش اروم بودم واسه یک ساعتم ک شده کنارش غمامو یادم رفت نمیدونم دیگ باید چیکار کنم

یکی که عقلت تاییدش کنهنه فقط یکی رو باهاش بری تو رابطه که حالت خوب شه

خب کسی ک حال یکیو خوب میکنه بده از نظرت؟  

من امروز واقعا کنارش حالم خوب بود فهمیدم دوس داشته شدن چقدر میتونه خوب باشه

خب کسی ک حال یکیو خوب میکنه بده از نظرت؟ من امروز واقعا کنارش حالم خوب بود فهمیدم دوس داشته شدن چقد ...

متوجه حرفم نمیشی

یا نمیخوای بشی

نمیدونم عزیزم

ولی الان با احساساتت تصمیم میگیری، بعدا با منطقت پشیمون میشی