2777
2789
عنوان

ماهایی که آخر شب اینجاییم

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 66 پست
طول روز کلا میخابمبه پوچی رسیدم شدیدا رغبتمو از دست دادم نسیت به همه چیاین وقتام ک میشه فقط دردام یا ...

اخیی

بخدا زندگی پوچ تر از چیزیه که فکرشو میکنم

این دنیا خواب و خیالی بیش نیست💔

تبدیل به کابوسش نکنید لطفا

البته بهتون حق میدم که سختتون باشه پذیرشش و اصلاح کردنش🤍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اخییبخدا زندگی پوچ تر از چیزیه که فکرشو میکنماین دنیا خواب و خیالی بیش نیست💔تبدیل به کابوسش نکنید ل ...

عزیزم همه اینا رو میدونم ولی سختش اینجاس ک دارم با ی آدمی ادامه میدم ک خیلییییی مشکلات داریم درواقع این مشکلات سیرم کرده دیگه هیچی مزه نداره برام وقتی فکر میکنم تا آخرش همینجوریه زندگیم واقعا حس بدی میگیرم

عزیزم همه اینا رو میدونم ولی سختش اینجاس ک دارم با ی آدمی ادامه میدم ک خیلییییی مشکلات داریم درواقع ...

آخیی سخته 

اینا همش کار تقدیره

درسته تا یجایی دست خودمونه اینده

ولی از یجایی به بعد دست تقدیره و ما جز تحمل و صبر چیزی نداریم🤍

ایشالا خداسختیاتونو جبران کنه🤍🤝

💔 من دارم دق میکنم

الهی بمیرمم

منم یک ساعت پیش حال تورو داشتم

یکم اینجا چرخیده اتیشس خوابید

ببین بدون ما همه مثل همیم و قطعا یروز خدا برامون سنگ تموم میزاره

یروز شاید تموم نشه،ولی کم میشه این حال بدمون🤍

آخه چندماهه که تموم نمیشه:(ی قضیه ایم دوساله که ادامه داره

عزیزم

چاره ای نداریم جز صبر

مورد هست بعد 12سال میگه خدایاشکرت تموم شد

شمام یکم صبر کنید(میدونم داری تحلیل میری و به اندازه کافی صبر کردی)ولی ما ادما خیلی مجبوریم..خیلی

کاش میتونستیم بخوابیم🫂🫂

منن خوابم نمیاد

خودمونم از عروسی اومدیم درگیر پاک کردن آرایش اینا بودم

ببین امشب بدتر از همیشه از خودم ناامید شدم

قشنگ حس کردم همه حسام مرده

عروسی دوست همسرم بود اینکه همه غریبه بودن برام سخت بود ولی بقیه خانوما رو میدیدم انقد راحت با همدیگه میرقصیدن یا با همسرانشون میرقصیدن قشنگ لذتشو میبردن اونوقت من انگار کشتیام غرق شده بود