2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سوال منم هست

خودم الان۲۵شوهرم۳۰

بهش فکر میکنم میگم تفاوت سنیم بابچم خیلی زیاد میشه هرچقد که دیرتربیارم بعد تو جوونیاش من خیلی پیرم😂

یا بعددیگه‌حوصلشو نخواهم داشت و…

نمیدونم چه کنم نگرانم

بچه کنسله 

دیگه خیلی لازم باشه بعدِ ۵۰ یکی 😐

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

سی به بالا چخبره 

آدم باید یه سنی باشه حوصله و ذوق بچه داشته باشه سی به بالا آدم حوصله خودشم نداره 

نظر شخصیم اینه آدم یا بچه نیاره یا دوقلو بیاره یباره بزرگ کنه راحت بشه چندسال عذاب داره بعدش که بزرگ شدن دیگ دغدغه نداره

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

سوال منم هستخودم الان۲۵شوهرم۳۰بهش فکر میکنم میگم تفاوت سنیم بابچم خیلی زیاد میشه هرچقد که دیرتربیارم ...

اره منم همین فکرو میکنم 🥲 حس میکنم مامانه پیری میشم😂

یه زمانی همه زود ازدواج می کردن و نهایت ۱۸ الی ۲۰ سال با بچه هاشون اختلاف داشتن ولی الان تغییر کرده همه حداقل ۳۰ بچه دار میشن 

مثلا من مامان همکلاسی هام تحصیلات نداشتن و با همکلاسی هام نهایت ۱۸ سال اختلاف داشتن ولی مامان من درس خونده بود مستقل شده بود شاغل شده بود و حدود ۳۳ سال با من تفاوت داره خیلی برا دوستام عجیب به نظر میومد چون به قول خودشون مامانشون کم سنه ولی الان من به مامانم افتخار می کنم که هم درس خوند شاغل و مستقل شد به موقع به ازدواج و بچه فکر کرد

سی به بالا چخبره آدم باید یه سنی باشه حوصله و ذوق بچه داشته باشه سی به بالا آدم حوصله خودشم نداره نظ ...

دکمه دوقلو کجاست خب🥲 من دوقلو میخوام باید چیکار کنم😂

جدی 😕 من الان۲۳ سالمه حس میکنم دیر شده😂

نه زوده ۳۰ به بالا

ازدواج هم ۲۶ ۷ به بالا

ولی بچه نباشه بهتره ولی اگه بهترین امکانات و ... باشه خب بچه بیاد عالیهه ولی اگ امکانات و پول نباشه من ک مجردم ولی متاهل بودمم نمیوردم ک مث خودم سختی بکشه