2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

جدی 😕 من الان۲۳ سالمه حس میکنم دیر شده😂

منم این سن پسرم دنیا اومد

الان 29سالم حوصله بچه ندارم حال بازی باهاشو ندارم

اوناییکه میگم بعد 30نمیدونم چه حوصله ای دارن

من به دومی فکر نمیکنم والان میگم خوب شد زود اوردم الان مغزمو پوکونده پسر و شیطون و پر انرژی نمیتونم هم پا اون بازی کنم

دکمه دوقلو کجاست خب🥲 من دوقلو میخوام باید چیکار کنم😂

من خودمم دوقلو میخام دکمه رو پیدا نمیکنم 

شرایطشم ندارم 💔

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

سی به بالا چخبره آدم باید یه سنی باشه حوصله و ذوق بچه داشته باشه سی به بالا آدم حوصله خودشم نداره نظ ...

ولی ۳۰ ساله های الان با ۳۰ ساله های قدیم فرق دارن. 

الانی ها خیلی با انرژی و جوون تر هستن ، زن های قدیم ۳۰ ساله انگاری ۵۰ سالشون بود

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣
بعد ۵۰ ک نمیشه اصن😕😂

چرا نشه ؟‌

جنین فریز داشته باشی بعد مرگ هم میشه

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

ولی ۳۰ ساله های الان با ۳۰ ساله های قدیم فرق دارن. الانی ها خیلی با انرژی و جوون تر هستن ، زن های قد ...

شما چندسالته 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره     واسه بچه دار شدن یکی از دوستام که واقعاً لیاقت مادرشدن داره دعا کنید 

اسی ۲۳ سنی نیسجوگیر نباش زندگیتو کن

این ماه اقدام کردم برای اولین بار😂 ولی فکرشو ک میکنم حس میکنم من هنوز زندگی نکردم دلم میخواست ماه عسل برم ترکیه 

الان ک فکرشو میکنم بعد بچه ترکیه رفتن چ فایده ای داره 

از یه لحاظ دلم میخواد از یه لحاظ نه 

مامانمم میگه اگه این فکرارو کنی تا ۵۰ سالگی بچه نمیاری همیشه حسرت یچیزیو داری