2777
2789
عنوان

شوهرم نصف شب رفت طناب بخره

391 بازدید | 24 پست

ما یک کولر آبی داشتیم رو پنجره اتاق این کولر آبی پایه اش شکست بعد داشت می‌افتاد اون شب باد و باران بود شوهرم گفت با طناب ببندمش تا صبح فکری کنم نیافته 

گشتیم طناب نبود تو خونه شوهرم ساعت 12 شب رفت طناب بخره 

با همون لباس های خاکی و خیس که داشت کار می‌کرد کولر و پایه درست کنه رفت 

گفت یک مغازه که این چیزها رو می‌فروشه پیدا کردم باز بود بعد گفت هرچی گفتم طناب بده بهم نداده

گفته از سر و وضعت معلومه میخوای بری خودتو بکشی 

شوهرم گفت هرچی من گفتم اون باور نکرده هی گفته همه اینو میگن اون نشسته نصیحت کردن بیا با هم صحبت کنیم اینکارو نکن بعد شوهرم گفت بهش گفتم طناب نمی‌خوام خداحافظ گفت بعدش نذاشته برم 

گفته الان عصبی هستی دستمو گرفته آروم میشی از سرت میپره 

شوهرم گفت دیگه داشتم دیونه میشدم هلش دادم و داد زدم و اومدم بیرون..

شوهرم می‌گفت هیچ شبی اندازه اون شب عصابم بهم نریخته و حرص نخوردم

وایی

اون فروسنده چه با وجدان بوده 

اگه از پرپر شدن هموطنای بی گناهت خوشحالی ،یا به نطفه ت شک کن یا به لقمت😏                                                     گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درسته اون آدم نیتش خیر بوده ولی خدایی یک خودتونو جای شوهرم بذارید نصف شب خسته و کوفته. عصاب خراب.از خواب بیدار بشی ، خیس و خاکی 

بری یک نفر اینجوری کنه والله شوهرم خوب صبر داشته نزده نصفش نکرده

کاش فروشنده های قرص برنج و سم هم اینقدر دقیق وباوجدان بودن،دمش گرم

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

به جای هول دادن و دعوا کردن زنگ میزد به تو. میگفت بیا زنم حرف بزنید ببینید واقعا کولر خرابه

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹
واییاون فروسنده چه با وجدان بوده

با وجدان بوده ولی خدایی 

یک خودتو جای شوهرم بذار نصف شب خسته و کوفته. عصاب خراب.از خواب بیدار بشی ، خیس و خاکی 

بری یک نفر اینجوری کنه والله شوهرم خوب صبر داشته نزده نصفش نکرده

و اسید 

امروز سرنوشت یه خانمی تو اینستا رو می خوندم که همسرش دو نفر رو اجیر کرده بود روش اسید بریزن چقدر ناراحت کننده بود 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼

من چند بار رفتم بگیرم بهم نفروختن 

همشون میگفتن نداریم 

هر چی میگفتم بابا مادرشوهرم برا برنجش میخواد ،نمیخوام خودمو بکشم ،میگفتن نداریم

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)