2777
2789
عنوان

بیایید تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 42 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو بدت بیاد این حس رو به بقیه هم منتقل میکنی

خب مگه ریز نقش نیسم خودمو گول بزنم؟ بدن لاغر. هرچی میخورم چاق نمیشم ژنه دیگه کاریش نمیتونم کنم. ولی دوس ندارمش🤦‍♂️ واقعا فک نمیکردم از لحاظ رشدی ناقص بمونم

بیکاری از خودت اشکال ظاهری میگیری بگیر بخاب

فردا میخوام برم پارتی ولی خودمو دوس ندارم. میگم میخندم ولی مشکلمو میدونم.میدونم مهم نی برا بقیه ولی برام شده فوبیا خودم دارم خودمو اذیت میکنم. همه ادما کامل نیستن در عوضش مرفهم. ولی هیکلم ناقصه اخه چرا این دنیا عادلانه نیس😢

خب مگه ریز نقش نیسم خودمو گول بزنم؟ بدن لاغر. هرچی میخورم چاق نمیشم ژنه دیگه کاریش نمیتونم کنم. ولی ...

راحتت کنم 

من به دختر زشت و لاغر بودم که هیچ امیدی نداشتم شوهرم انتخابم کنه، قبل شوهرم هیچکی نمیخواست زنش بشم چون به قدری لاغر بودم شبیه افریقایی های قحطی زده بودم 

شوهرم قهرمان بدنسازی با قد و هیکل و چهره خاص

اما بین اون همه دختری که براش جون میدادن منو انتخاب کرد

ادم های عاقل و ادم های درست هیچ وقت براشون ظاهر مهم نیس

کسی مهمه که بهشون حس امنیت و ارامش بده 

کسی که بهش اعتماد کنن

چیزی که هستیم مهم نیسچیزی باید از خودمون بسازیم مهمه

الان شما چی ساختین از خودتون؟خوشم نمیاد انرژی منفی بدم. ولی من حسابداری دارم میخونم ۲۵ جا رفتم برا کاراموزی قبولم نکردن. اکسل، ورد و کمی هم سپیدار بلدم. مشکل از من نیس خیلی از همکلاسیام همینم هم بلد نیستن. کو کار؟ کدوم عشق؟ هی اینا برا ده هشتادیا مرده. اصلا دختر کم پیدا میشه. نمیگم نیس ولی کمیابه شاید به خاطر این موضوع شوهرتون گرفتت. حالا سیاسی میشه گزارش میزنن ولی اینا رو فراموش کردم. هیکل ناقصمو چجوری فراموش کنم هر روز دارم خودمو تو اینه میبینم دیگه. من از درون داغونم ولی ظواهرمو تو اجتماع حفظ میکنم. کاش یه دارویی بود کلا میخوردی و بیخیال میبودی😂🤦‍♂️ یا مثل این ماهی ها هر پنج ثانیه فراموشی میگرفتم.