2777
2789
عنوان

بیایید تاپیک

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 42 پست
بیکاری از خودت اشکال ظاهری میگیری بگیر بخاب

تاپیکتو خوندم اعصابم بیش تر ریخت بهم واقعا متاسفم برات اگر اینکارو کرده باشی. اونی که رفتنیه میره اونی هم که بخوادت زیر سنگم که شده میخوادتت

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو پسری کسیو بخای چیکار میکنی براش؟

من دختر داییمو میخوام ۵ ساله دوسش دارم. اونم هم سن و سالای توعه ولی بهش هنوز چیزی نگفتم که با احساساتش بازی نشه. چون میدونم الان درسش مهم تره و منم کار ندارم و باید درسمو بخونم تا یه کاری پیدا کنم.اونی که بخوادت اول به اکتفایت میرسه بعد میاد میگه عاشقتم و اصلا بهت دست نمیزنه تا ازدواج. خام نشو دختر. پسرا روشای خیلی جدیدی برا مخ زدن یاد گرفتن. الان فقط به درس فک کن اگر بیکار باشی کم پسری پیدا میشه که بیگرتت.

من دختر داییمو میخوام ۵ ساله دوسش دارم. اونم هم سن و سالای توعه ولی بهش هنوز چیزی نگفتم که با احساسا ...

من گفتم نمیتونم رابطه گف اعتماد نداری و اینا منم گفتم تمومش کنیم

پسرا هیچ وقت با دخترای دم دستی ازدواج نمیکنن اگرم کنن مطمئن باش خانواده اون پسر به هیچ عنوان حمایتش ...

ی سال تموم با من تو رابطه موند تا منو راضی کنه حداقل برم پیشش شهر کوچیکیم

من اولین کسی بود ک واقعا میخاستمش

اشکال نداره اولین شکست عشقیته سخته ولی فراموش میشه. سعی کن پول رو تو اولویتت بزاری و خودتو مستقل کنی. الان عاشقی زوده برات خودتو درگیر این داستانا نکن.اونی که ادم حسابیه دختر مستقل میگیره. الان دختر عموم درس نخوند تا دیپلم خوند البته ده شصتیه. دوبار طلاق گرفت. اولی به خاطر پول دو می هم ازش سو استفاده کرد. درس نخونی ممکنه خیلیا ازت سو استفاده کنن چون فکرت باز نشده و یه ادم ساده ای. الان بنده خدا با چهل سال سن همش داره دارو میخوره همینو میخوایی؟ احساسی نباش که بد ضربه میخوری