2777
2789
عنوان

تمیزکاری کردم و نتیجه 📸🏫

| مشاهده متن کامل بحث + 4261 بازدید | 131 پست
من با دوتا بچه شیر به شیر و دوتا امتحان پشت سرهم وجفت بچه های مریضن خودمم مریضم هم خونه تمیز کردم هم ...

آفرین عزیزم خدا قوتت بده.

من ذاتا خیلی زرنگ نیستم خاهرام جاریام خاهرشوهرم همیشه در حال تمیزکاری هستن.

منم چند روزه درگیر آزمون استخدامی و نگارش پایان نامه بودم اصلا وقت نداشتم🥲 

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی قبول دارید خونه ای که ترکیده رو مرتب و تمیز کنی یک حس دیگه ای به آدم میده

در کوچه ام،در یک کوچه خلوت وبی کس راه میروم.بدون نگاه به پشت سر،درنقطه ای که راهم را تاریکی فرامیگیرد،گویی رویایی میبینم که درانتظارماست.آسمان سیاه با ابرهای خاکستری پوشیده شده.گویی رعد وبرق پنجره ی خانه هارانشانه گرفته.عالم وآدم درخوابند،فقط دو دوست بیدارند.یکی منم ودیگری پیاده روهای خلوت

شوخیم بابا استیکر شوخی هم گذاشتم ماشاالله به خونه تازه عروسا شباهت داره همه چی نو وتمیز هگلم بخر گلد ...

قربونت برم عزیزم

چشم تو فکرم هست یه آیینه و گلدون بزرگ😍

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است  
خدا قوت ... منم غروب تمیزکاری کردم چون اخر هفته مهمون دارم ...

من همکارم زنگ زد گفت ی دقه میام کارت دارم تاغروب باهم سرکاربودیم ی شام پختم ک اون زنگ زد منم بدو بدو خونه رومرتب کردم چتدروز بود نتونسته بودم مرتبش کنم دوشیفت سرکاربودم خلاصه مرتب کردم و اومدو رفت پشت سرش همسایمونم اومد (باهمسایه هارفت امدندارم) اتفاقی شد.

خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنید یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س)   یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج  السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥

اره عزیزم بی نهایت راضی ام همه چی توش درست میکنم نیم ساعتهمرغ گوشت سیب زمینی سوخاری آمادهحتی نونم دا ...

اسی خسته نباشی گلم من عاشق تمیزی ام و همچنین دکور تیره 

میگم اسی یه هواپز دارم هنو  استفاده نکردم همش اخساس میکنم میترکه 🤦🤦بزنم تو برق سیب زمینی یا مرغ میذاری روغن هم استفاده میکنی یا ن مثلا شیب زمینی خلال میکنی همینحوری میذاری خوب میپزه