یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
کنکور خیلی سخته به نظرم باز باید خودتو بسنجی انشاالله بهترین تصمیم رو بگیری
مشکلم اینه بلند پروازم . چون همیشه دانش آموز زرنگ و درسخوان بودم الان همش میگم حق من بیش از اینهاست و این شیطانی هست که منو به کل از همه چیز دور انداخته
مشکلم اینه بلند پروازم . چون همیشه دانش آموز زرنگ و درسخوان بودم الان همش میگم حق من بیش از اینهاست ...
منم از وضعیتم ناراضیم چرا دروغ بگم از اینکه جاری جدیدم و خواهرشوهرم تو آزمون استخدامی قبول شدن ودستشون تو جیب خودشونه اونوقت من بچه داری میکنم ناراحتم میکنه خانه داری سخته خیلی هم سخته اما همه به چشم تحقیر نگاه میکنن حس بدی دارم از لحاظ مالی اوکیم اما ارزش اجتماعی یه چیز دیگس
منم از وضعیتم ناراضیم چرا دروغ بگم از اینکه جاری جدیدم و خواهرشوهرم تو آزمون استخدامی قبول شدن ودستش ...
دقیقا. منم همسرم همش میگه با این همه استعداد خونه نشستی و بقیه دارن پله ها رو دوتا یکی میرن بالا. نمیخوام از خودم تعریف کنم اما حق من این نیست . آدمی نیستم که توخونه بشینم دوست دارم تو اجتماع باشم و مسلما دستم تو جیم خودم باشه