2777
2789

میگن وقتی چیزی به ذهنت می رسه و خوشحال میشی، حس خوب و آرامش داری، اونجا همون لحظه ای که خدا داره هدایتت می کنه. داره راه رو نشونت می ده پس باید دست به کار بشی و در مسیر این هدایت حرکت کنی. 

اگه این هدایت ها و نشونه هایی که سر راهت قرار می گیره رو جدی  گرفتی، اگه وارد ترس هات شدی اونوقت دنیا یک پاداش بزرگ بهت می ده. باید عمل گرا بود اینکه هر روز بشینی به این فکر کنی که من به چه کاری علاقه دارم. چه هدفی زندگی منو تغییر می ده هیچ فایده ای نداره. باید دستت رو بزاری روی زانوت و بلند شی، بگی خدایا من حرکت کردم تو به زندگی ام برکت بده. باید تلاش کنی و پشتکار داشته باشی 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به نقل از یکی از دوستان:

«انجام هر کدام از این قدم ها را وقت تلف کردن ندان، بلکه آن را مانند حلقه های زنجیری ببین که با حذف هر کدام از آن حلقه ها، زنجیر پاره می شود. یعنی همه این قدم ها به اندازه آن قدم آخر که مقصد است، مهم است.

یادت باشد، اگر به ایده هایی که برای انجام داری با شک و تردید نگاه کنی، اگر به جای اقدام برای جدی گرفتن آن نشانه ها یا تجربه آن شغل یا حرفه ای خاص، مرتباً درگیر این شک و تردیدها باشی که:

آیا به این کار علاقه دارم یا نه؟

آیا این کار به صلاحم هست یا نه؟

آیا این کار مرا از هدفم دور می کند یا نه؟!

شیطان ذهنت، سریعتر از آنچه فکرش را بکنی، دست به کار شده و آنقدر آن نشانه ها یا ایده های الهام شده را غیر منطقی، غیر عاقلانه و غیر عملی جلوه می دهد که برای همیشه قید برداشتن همان قدم یا تجربه موضوعی  را می زنی که شروعی برای هدایت ات بوده تا جریانی از نعمت ها و برکت ها را وارد زندگی ات نماید.

اگر مدام خود را در شک و تردید یافتن رسالت ات قرار دهی، سالها به همین شکل می گذرد. سپس وقتی به خودت نگاه می کنی، می بینی هیچ کاری انجام نداده ای، هیچ راهی را نرفته ای، هیچ تصمیمی نگرفته ای و همچنان درگیر یافتن کار مورد علاقه ات هستی»

تجربه من از زندگی اینه که وقتی درگیر شغل یا کاری هستی که بهش علاقه نداری هیچ وقت اون طوری که می خوای پیشرفت نمی کنی بنابراین هرچه زودتر باید تصمیم بگیری و تکلیف خودت رو با زندگی ات مشخص کنی. 

بنابراین تصمیم ات رو بگیر. ببین کجای کاری، کجای زندگی ات هستی، از نشستن و فقط فکر کردن هیچی در نمیاد. باید بلند شی، باید حرکت کنی، باید توکل کنی و مطمئن باشی که خدا دستت رو می گیره و راه رو بهت نشون می ده

من که رسالت زندگیم تو امضام نوشتم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

و خدایی که در این نزدیکی است و من چقدر این خدا رو دوست دارم و من چه در سختی ها و چه در خوشی ها ازش هدایت خداستم و چقدر قشنگ راه رو نشونم داده. هرجا  گیر کردم سراغش رفتم و تنهام نزاشته. 

هرکسی کو دور ماند از اصل خویش   باز جوید روزگار وصل خویش 

باید خدا رو بیشتر از این وارد زندگی ام کنم. می دونم اگه بهش اعتماد صد در صد داشته باشم زندگی ام رو بهشت می کنه ولی امان از وسوسه های ذهنی....

من که رسالت زندگیم تو امضام نوشتم.

چقدر خوبی تو دختر 

اسمت چیه؟ کربلا برم به یادت هستم

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

چقدر خوبی تو دختر اسمت چیه؟ کربلا برم به یادت هستم

مرسی خدا خیرتون بده. هویتم کاملا واقعیه یعنی اسم و فامیلیم رو اسم کاربریم گذاشتم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.
مرسی خدا خیرتون بده. هویتم کاملا واقعیه یعنی اسم و فامیلیم رو اسم کاربریم گذاشتم.

باشه سلامتو به جدم می‌رسونم 

زهرا جان 🧡 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨

من ۱۸ سالمه

صد البته که شما تحربه تون بیشتر از منه چون با ادمایی بیشتری در ارتباط بودید

ولی من از الان تصمیم گرفتم کاری رو انجام بدم که اینده مو بسازه زندگی رویایی مو بسازه 

همیشه به این معتقدم که هر چیزی که توی دلمه رو پروردگارم میدکنه یه دوستی عجیبی با خدا دارم با اینکه خیلی راه موناه که به اعتماد کامل به خدا برسم ولی هر روز بابت چیزایی که میخوام داشته باشم و شکرگذاری میکنم ارزوهامو مینویسم و میدونم که میرسم😉

معتقدم هر چیزی رو از جهان کاینات بخوای همونو برات اماده میکنه .معتقدم مایی که توی تین جهان زندگی میکنیم برای رنج کشیدن و زجر کشیدن نیومدیم به دنیا برای بزرگ شدن و زندگی کردن اومدیم به این دنیا

پس بهتره زندگی رو زندگی کنیم نه مردگی

من ۱۸ سالمهصد البته که شما تحربه تون بیشتر از منه چون با ادمایی بیشتری در ارتباط بودیدولی من از الان ...

عزیزم. خوش به حالت که تو این سن کم، همچین آگاهی نابی داری. بهت تبریک میگم و می دونم که همین مسیر رو ادامه بدی بهترین زندگی در انتظارته