2777
2789
عنوان

چقدر بدم میاد از اینستاگرام

130 بازدید | 15 پست

چند نفرو دنبال میکنم حتی اونایی هم ک انفالو کردم بازم میرم نگا میکنم مرض از خودمه ها می‌دونم همه دکتر بلاگر پولدار نسل در نسل مسافرت خارجی بعد به خودم کفر ولعنت می‌فرستم ک ببین هیچ گوهی نشدی اه اه لعنتیو حذف هم نمیتونم بکنم خودمو راحت کنم.

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

نمیدونم واقعا این پولهای مفت چطوری نابودشون نمیکنه

👈👈👈👈👈👈👈👈پاییز خر است👉👉👉👉👉 مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕باکِل(باکلاس)😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه مقایسه کنی خیلی اذیت میشی ک عزیزمیه مدت حذف کنیا پیج هایی که اذیتد میکنن رو‌فالو نکنفقط رو خودت ...

تو فکر کن طرف دارو سازه خانوادگی پولدارن بعد دوباره خودش می‌ره با یه آدم پولدار ازدواج می‌کنه اونم چ عروسیه بعد بهترین برندها و استفاده می‌کنه مسافرتاشم ک سرجاشه😥😮‍💨

حذفش کن بره به درد نخور ترین برنامه ای که وجود دارهفقط اعتماد به نفس ادم توی هر زمینه ای میاره پایین

آدم فکر می‌کنه همه دارن پول پارو میکنن فقط تو هیچی نشدی

منم حذفش کردم چون جنبه استفاده اش رو نداشتم

یعنی واقعا حس بدی نسبت به خودم پیدا کرده بودم. همه پولدار، بسیار زیبا به همراه زندگی های بی نقص. درصورتی که تمام این زیبایی از پول و پول از دنبال کردن های ما به دست میاد.

من پذیرفتم که یک آدم عادی با زیبایی متوسط و هوش و پول متوسطم و همواره سعی میکنم روند رو به پیشرفتی داشته باشم اما اینستاگرام اینطوریه که پاشو بیا فلان عملو کن، این لباس رو بخر، این کار رو بکن.

البته از دیالوگ هایی که یهو ترند میشه هم حالم بد میشه جدیدا. همه میشن شکل هم😄 ولی واسه کسی که جنبه اش رو داشته باشه خوبه

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

آدم فکر می‌کنه همه دارن پول پارو میکنن فقط تو هیچی نشدی

دقیقا جشنای آنچنانی هم میگیرن بعد ما میشینم حسرت میخوریم که ما چقدر بدبختیم 

دخترعمم انقدر تحت تاثیر این بلاگراست که هر روز یجاشو عمل میکنه 

باهم توسعه فردی پیدا کنیم🌿
منم حذفش کردم چون جنبه استفاده اش رو نداشتمیعنی واقعا حس بدی نسبت به خودم پیدا کرده بودم. همه پولدار ...

دقیقا منم میرم میبینم طرف بهترین سشوار داره سالی چند بار مسافرت خارجی می‌ره پولداره مهمونیا شونم عالی مو عالی پولدارن همه کار میکنن خوشبحالشون پوست عالی ای بابا

تو فکر کن طرف دارو سازه خانوادگی پولدارن بعد دوباره خودش می‌ره با یه آدم پولدار ازدواج می‌کنه اونم چ ...

من اینجور مواقع از خودم یک سوال میپرسم. اگه طرف واقعا اینقدر پولداره و در رفاهه، چه نیازی داره که پیج بزنه و از لحظه به لحظه زندگیش پست بزاره؟ شاید بگی واسه سرگرمی، اما هیچ آدم پولدار خودساخته ای بیکار نیست که دائم دوربین دستش باشه و کل زندگیش رو برای بقیه تعریف کنه

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

دقیقا جشنای آنچنانی هم میگیرن بعد ما میشینم حسرت میخوریم که ما چقدر بدبختیم دخترعمم انقدر تحت تاثیر ...

دقیقا روح وروان ادمو پریشون میکنه

من اینجور مواقع از خودم یک سوال میپرسم. اگه طرف واقعا اینقدر پولداره و در رفاهه، چه نیازی داره که پی ...

حالا من بلاگرای اون مدلیش نمی‌گم مثلا چند نفری ک دنبال میکنم باهم دوستن بعد همه یا دارو ساز یا بلاگر موفق پولدار بعد همه شوهراشونم پولدار یعنی عالی دیه از زندگی چی میخوای همون

حالا من بلاگرای اون مدلیش نمی‌گم مثلا چند نفری ک دنبال میکنم باهم دوستن بعد همه یا دارو ساز یا بلاگر ...

ای خواهر اکثرشون نمایشه

کدوم داروسازی کارشو ول‌میکنه بلاگر میشه؟ کسی که احتمالا با پول باباش درس خونده تفریحی و الانم با پول شوهرش زندگی میکنه.