بچه من و جاریم از هم خوشمون نمیاد از همون اول اصلا باهم حرف نمیزنیم هر جا هم که میشینم فقط با کنایه و تیکه حرف میزنه،۷ سال قبل من عروس اون خونه بود و با همسرم خیلی صمیمی و راحت،الانم خیلی صمیمی هست ولی واقعا من از این صمیمیت ناراحت میشم و هراز گاهی حس میکنم اصلا باهم رابطه دارن،مثلا یه روز میفهمم همسرم برا بچش استوری گذاشته منو هاید کرده،یه روز میفهمم تو دایرکت در مورد رابطه جن،سی یا کلیپهای جوک و خنده دار میفرستن به همسرم میگم بلاکش کن یه ماه دیگه میفهمم باز فالوش کرده،یه روز در میان یا تو محل کار به همسرم زنگ میزنه،ما رو که میبینه فقط به همسرم میچسبه،یا زنگ میزنم به همسرم که بیا منو ببر فلان جا یا بچمو نگه دار،به نظرتون اینا عادی یا برا من غیر عادی،الان با اینکه از اینستا دوباره آنفالو کردن ولی چه فایده بازم تو دایرکت صحبت میکنن،رمز گوشی همسرمو ندارم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
والا نمیدونم چیا میفرستم که فقط یه بار اتفاقی دیدم یه کلیپ در مورد اینکه روابط قبل ازدواج تاثیر مستقیم برا روابط بعد ازدواج و لذت رابطه جن،سی داره،،،،اینو دیدم عصبی شدم دعوا را انداختم دیگه شوهرم نذاشت بقیه دایرکتو ببینم پاک کرد خدا میدونه این چی فرستاده اون اینو فرستاده یا نمیدونم دختره خودش مریضه همینجوری از رو حسادت چون از من خوشش نمیاد فرستاده
تو که دیدی تو دایرکت دارن حرف جنسی میزنناول عکس میگرفتی و بعد به برادرشوهرت نشون میدادیاون خودش میدو ...
اصلا به اون چیزا نرسید،همسرم گوشیش رمز داره من اصلا رمزشو نمیدونم یه لحظه تو دست همسرم گفتم برو دایرکت فلانی ببینم چی فرستاده که اینو دیدم بعد عصبی شدم همسرم دیگه زود پاک کرد نذاشت بقیشو ببینم،یکیم شوهرش یکم بی غیرت تشریف داره
به برادر شوهرت بگو چیا دیدی بگو زنتو کنترل کن افسارشو بکش
وقتی زن یکی بشینه پیش شوهرش و همه بگه چه اشکالی داره آدم هم زن داشته باشه هم دوست پسر،من چی رو بگم از اون گذشته الان به همسرم میگم فلانی با چه جراتی کلیپو فرستاده انکار میکنه من چی رو بگم وقتی هیشکی پشتم نیس،فقط از خدا میخوام هر چی که هست فاش کنه