سال قبل موقع امتحان نهایی ای مدرسه بدون اینکه در کتاب و باز کنم معدلم ۲۰ شد نمیخوام بگم خیلی حالیمه یا مخم نه واسه این بود ک طی سال زیاد خوندم و اونموقع تازه شروع کرده بودم به خوندم کتابای روانشناسی زرد و خیلی بهم کمک کرد با اینکه نیاز نبود ولی روزی ۱۰ ساعت هم میخوندم اما الان نهایتا ۴ ساعت با این حال هنوز شاگرد برتر کلاسم تست ضریب هوشی هم دادم و واقعا از خودم راضیم ولی رفتار بقیه انقد روم تاثیر گذاشته که حس میکنم خیلی ضعیفم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
با این حال بدون اینکه من تبلیغی کنم ی دختر کلاس نهمی ازم خواست مشاورش شم الان همیشه نفر اول آزمون جامع مدرسشونه اما توی مدرسه خودمون من هیچوقت هیچ تلاشی برای اینچیزا نمیکردم و تقریبا بین رتبه ۱۰ تا ۱۵ مدرسه میشدم اما بیشتر از همه این اذیتم میکنه ک نمیتونم اونقدر ب خودم انگیزه بدم ک منم بخونم غریبه ها بیشتر از بقیه منو حمایت میکنم خصوصا همکلاسیام یا معلمام اما خانوادم همیشه دست کم میگیرنم از بیرون رفتن بدم میاد ولی ب زور منو راهی میکنن برم دیگه واقعا نمیدونم چیکار کنم
میشه بهم کتابا و پادکست هایی که میخوندی و گوش میکردی رو معرفی کنی؟اونایی که واقعا برات مفید بوده وبه ...
اره عزیزم پادکستارو زیاد یادم نیست ولی بیشتر از مهیار بود وب سایت خودشم به اسم یک حس خوب هست سرچ کنی میاره برات
کتاب ها هم جادوی فکر بزرگ / نمیتونی ب من آسیب بزنی/ خودت و به فنا نده/ باشگاه پنج صبحی ها/ هنر ظریف بیخیالی/ برند خودت باش/راز و...حتی سراغ ۴۸ قانون قدرت هم رفتم🫡
میشه بهم کتابا و پادکست هایی که میخوندی و گوش میکردی رو معرفی کنی؟اونایی که واقعا برات مفید بوده وبه ...
نمیشه گفت کدوم مفید بوده چون همشون بلاخره ی قسمتی از کتابشون یه مطلب خیلی مفید داشتن واسه ارائه مثلا باشگاه پنج صبحی ها ی جمله داره که میگه بهترین روش آموزش خوداموزیه و منم بخاطر همین سعی میکنم هرچیزیو خودم یاد بگیرم تا راحت بیاد تو مغزم (اونجوری مطلب زود از ذهنت میره)