2777
2789
عنوان

خانوما بیاید از مزاحمت یه آقا بگم

725 بازدید | 35 پست

سلام خانوما من چند روز پیش داشتم میرفتم بیرون توی خیابون یه آقا ک موتور سوار بود یهو با موتور اومد تیکه انداخت من حتی ندیدم چ شکلیه فقط موتورشو دیدم بعد خب رد شدم و اعتنا نکردم دیدم باز اومد با موتورش جلوم وایساد و تیکه انداخت بازم محل ندادم عجیب ترش اینکه باز امروز بعد دوروز رفتم بیرون بازم دیدمش ایندفعه دیگه ترسیدم یهو اونم منو انگار دید و شناخت با موتور دور زد من سریع رفتم اون دست خیابون دیدم باز اومده جلوم وای انقد ترسیدم نمیدونستم چکار کنم هنوز اعصابم خرابه چرا اینجوری میکنن ی سریا😭

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین میترسی بدتر میکنه. شماره پلاکی چیزی بردار زنگ بزن پلیس.

من نمیدونم واقعا چی تیکه انداختن برای این آشغالا جذابه؟ ترسوندن و حس ناامنی دادن به یکی کجاش جالبه؟

هیچ دختری هم نمیاد بگه واااییی چه تیکه قشنگی بیا اینم شماره ام😐 احمقا

"I spent most of my life waiting for God to love me, and then I realized the only thing that matters is I love God. It’s the same with you. I have loved you my whole life. I never loved anyone but you. You are my great, consuming love. And most people don’t get one of those. I did. I have no regrets.”

ببین میترسی بدتر میکنه. شماره پلاکی چیزی بردار زنگ بزن پلیس.من نمیدونم واقعا چی تیکه انداختن برای ای ...

اصلا نشون ندادم ک ترسیدم ولی از درون داشتم میلرزیدم و تپش قلبمو خودم صداشو میشنیدم مخصوصا وقتی دیدم کل خیابونو دور زده

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

اینارو باید بدن دست آدمهایی مثل ما ایقدر بزنیم بزنیم هم عقده های ما خالی بشه هم اون ادب بشه دو سر بر ...

امروز با هزار کلنجار ب همسرم گفتم وای اگه بدونید چقد عصبی شد

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙