2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

استون (CH3COCH3) یک حلال قطبی است، اما ویژگی‌های خاصی دارد که باعث می‌شود بتواند مواد ناقطبی را نیز حل کند. دلایل این رفتار به شرح زیر است: ### ویژگی‌های استون: 1. قطبیت میانه: - استون دارای یک گروه کربونیل (C=O) قطبی است که باعث می‌شود مولکول کلی قطبی باشد. با این حال، قسمت‌های آلی (دو گروه متیل CH3-) نیز وجود دارند که به آن خصوصیات ناقطبی می‌دهند. 2. توانایی حل‌کنندگی چندگانه: - استون به دلیل ساختار مولکولی‌اش، توانایی حل کردن طیف وسیعی از ترکیبات را دارد. این به دلیل تعاملات دوقطبی-دوقطبی با ترکیبات قطبی و تعاملات واندروالسی با ترکیبات ناقطبی است. ### دلایل حل شدن لاک در استون: 1. تعاملات واندروالسی: - مولکول‌های استون می‌توانند با مولکول‌های ناقطبی لاک، تعاملات واندروالسی ضعیف ایجاد کنند. این تعاملات به اندازه کافی قوی هستند تا مولکول‌های لاک را از هم جدا کرده و آن‌ها را در استون پراکنده کنند. 2. حجم مولکولی کوچک استون: - استون مولکول کوچکی است که می‌تواند به راحتی به داخل ساختارهای پلیمری لاک نفوذ کند و آن‌ها را حل کند. 3. حل کنندگی گسترده: - استون یک حلال بسیار قوی و انعطاف‌پذیر است که می‌تواند هم ترکیبات قطبی و هم ناقطبی را حل کند. این ویژگی منحصر به فرد به دلیل ساختار شیمیایی و توانایی آن در ایجاد تعاملات مختلف است. ### نتیجه‌گیری: اگرچه قاعده "قطبی در قطبی حل می‌شود و ناقطبی در ناقطبی" به طور کلی درست است، اما برخی حلال‌ها مانند استون به دلیل ویژگی‌های خاص ساختاری و شیمیایی خود می‌توانند هر دو نوع ترکیبات را حل کنند. به همین دلیل است که استون می‌تواند لاک (که بیشتر ناقطبی است) را حل کند.