2777
2789

از تلگرام نمیتونم دانلود کنم خیلی طول میکشه بعدم بخاطر حافظم نمیشه نگاه کرد دوباره دانلودمیخواد

از چه برنامه ای نگاه کنم بدون سانسور؟ جوان مووی فیلمجو روبی باکس تاینی فیلم توبی همشون یه مشکلی دارن

توبی چندروز پیش باهاش فیلم دیدم حالا میرم داخل ارور میده 

اگه دیدی شکستی... نمی‌گیره دستتو دستی... تو حس خوب پروازو بگیر...💫

فیلمجو. بدون اشتراکه تماشای انلاینش. ولی دانلودش در ماه بیست هزار یا سی هزار اشتراک میخواد.مخصوص فیلمای خارجیه. ولی فیلمای قدیمی ایرانی هن داره خیلی خوبه برنامشششش

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برنامه های غیر پولیم فرقی با اپارات نمیکنن بنظرم بهترین جا اینه که از تلگرام ببینی

یعنی چی فرقی با اپارات ندارن؟

عزیزم گفتم که از تلگرام نمیتونم دانلود نمیشه

من همیشه دیجی موویز میرفتم اونم چندروزه سایتش مشکل داره

فیلمجو. بدون اشتراکه تماشای انلاینش. ولی دانلودش در ماه بیست هزار یا سی هزار اشتراک میخواد.مخصوص فیل ...

پس چرا برای من پخش نمیشه میزنه خطا با پخش کننده دیگری امتحان کنید

فیلمجو. بدون اشتراکه تماشای انلاینش. ولی دانلودش در ماه بیست هزار یا سی هزار اشتراک میخواد.مخصوص فیل ...

نمیدونم ما تو تیویمون نصبه برنامه

با هـ‌وایــی ابـــ‌ری بـــه فکــ‌ر روز هـ‌ای روشــــ‌ن...♡           خدایـا! بقیـــه رو انقـدر خـوشبــــخت  کـن...                    انقـــدر خوشبخــت کن...                                                   کــه بـه خوشبخـــتیه ما حســـــادت نکنــــن...♡آمـیـ‌ن♡