2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

راه حلش اینه کارها رو قسمت بندی کنیمثلا امروز دستمال و جاروبرقیفردا کابینت پس فردا سرویس مثلا من امر ...

پنجره ها رو چجوری تمیز میکنی ؟ واسه من سمت بیرونه میترسم 

چقد خوب منم خیلی دوس دارم اینجوری با برنامه کار کنم اما یدفعه کنترات بر میدارم از ریزو درشت همه چیو ...

😂😂😂

برنامه بذارحتما اگه نتونستی انجام بدی سخت نگیر مثلا من امروز قرار بود سرویس بشورم خسته شدم چون پنجره هامون بزرگه گذاشتم برای فردا من پادرد پارم مراعات نکنم نمیتونم راه برم چند ماه دارم دارو میخورم

کتاب اثر مرکب رو حتما بخون خیلی تاثیر داره

برنامه های فردا رو نوشتم اخرشب اونایی رو که انجام دادم تیک میزنم 

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
😂😂😂برنامه بذارحتما اگه نتونستی انجام بدی سخت نگیر مثلا من امروز قرار بود سرویس بشورم خسته شدم چون ...

منم باید بنویسم 

یبار قبلا نوشتم اصلا طبق برنامه پیش نرفتم 🤕

ولی اگه ادم هر روز یه جارو تمیز کنه خونه همیشه تمیز و مرتب میمونه 😍

پنجره ها رو چجوری تمیز میکنی ؟ واسه من سمت بیرونه میترسم

خونه ما طبقه اوله 

پنجره هامون متحرکه قسمت بیرونیشو نصفشو از ی سمت پنجره پاک میکنم نصفشو اونور ‌.تازه رو به جاده هست فکر کنم همه صلوات میفرستن من نیفتم فقط😂😂

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
سختت نیس یه روز در میون ؟

عادت دارم

از مادر و مادر بزرگ اینجوری دیدیم

دستشویی ها و حمام رو هم یکروز در میون میشورم

شکر خدا شوهرم غذا میپزه اکثرا و لباسارو اون میندازه ماشین و پهم میکنه و جمع میکنه من بهم فشار نمیاد

فکر کنم جامون کمه 

همین الان خونه نامرتبه... کتاب و دفتر و کاغذ و... مداد.. وسط هال... برس... بالشت دوتا... شال... 

خونه کوچیک بده 

ولی اجاق گاز تمیز

ظرف ها شسته. 

دستشویی و حمام شسته شده. برق میزنه 

سختت نیس یه روز در میون ؟

اتفاقا خیلی بهتره

من قبلا میذاشتم چندروز بشه بعد بکشم اما الان فهمیدم یک روز درمیون چون زیاد کثیف نمیشه خیلی کمتر اذیت میشیم

عادت دارماز مادر و مادر بزرگ اینجوری دیدیمدستشویی ها و حمام رو هم یکروز در میون میشورمشکر خدا شوهرم ...

حمام رو با اسید میشوری؟

منم باید بنویسم یبار قبلا نوشتم اصلا طبق برنامه پیش نرفتم 🤕ولی اگه ادم هر روز یه جارو تمیز کنه خونه ...

حتی اگه طبق برنامه نشد مثلا قراربود سرویس بشوری رفتی کابینت تمیز کردی مهم نیست فقط انجام بده 

کم کم عادت میکنی طبق برنامه پیش میری من اصلا سخت نمیگیرم 

نه با رخشا حموم میشورمبا ریکا و وایتکس هم دستشویی هارو

رخشا همون پودر؟

اسید نمیزنی اصلا؟