2777
2789
عنوان

منشی دکترا چرا انقد چندشن

449 بازدید | 26 پست

تا حالا منشی خانوم ندیدم نرمال باشه  انگار خودش دکتره . خدارو شکر منشی شد چیز دیگه نشدن ‌ . رفتن دکتر. گوشمم مر شده گرفته . یهویی شد .منشی گفت نمیشه بری داخل باید دوشنبه بیای. تو مطبم فقط یه نفر بود گفتم بزار بعدش برم گفت نه.منم کلی خواهش و تمنا ک دارم اذیت میشم فردا پس فردا مطبا تعطیله عذاب میکشم تا اون روز .  میگه تو تا فردا بشین اینجا اینارو بگو من نمیزارم بری تو ..بعد از مطب اومدم بیرون ب جایی زنگ بزنم پشت سرم اومد درو بست نتونم برگردم تو . 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

موافقم خیلی منشیا اینجورین . 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!

حالا من دندون پزشکی رفتم بعد منشیه ازدواج کرده بوده با دکتر هم رابطه دانشه بچه دار میشه از دکتر منتها چون متاهل بوده میندازه کردن شوهره الانم دکتره بهش سی درصد سهام کلینیکو داده خوب معلومه باید قیافه بیاد مشا فکر میکنی منشی عادی نه عزیزم همه ماره دکتره

صلوات بر حضرت محمد انشالا کشوری بدون افغان

بابا من برای بچم بخدا قسم ۴۰۰ بار زنگ زدم حواب نداد اغراق نمیکنم واقعا ۴۰۰ بار زنگ زدم

نوبت دهی اینترنتی هم نداشتن 

رفتم حضوری گفتم نوبت بده برای فردا گفت خانم‌باید صبح ساعت ۹ تماس بگیری نوبت دهی حضوری نداریم

گفتم خب زنگ‌میزنم جواب نمیدی 

گفت به من مربوط نیست صبح زنگ بزن 

یعنی یبرن گمشن 

خدا رو شکر که توبن نداد بچم بردم جای دیگ

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 

بظرم باید خودت میرفتی پیش دکتر من چندبار اینجوری کردم بدبخت دکتر انقدرم تحویلم میگرفت😅ادا و اصول زیاد دارن

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
حالا من دندون پزشکی رفتم بعد منشیه ازدواج کرده بوده با دکتر هم رابطه دانشه بچه دار میشه از دکتر منته ...

بعد شوهرش نمیدونست بچه خودش نیست شما میدونستی؟ 

ای زندگی حرومت بشه جوانیم 
ما شرایط کاری اونا رو نمیدونیم. شاید دکتر بهش اجازه نداده بیشتر نوبت بده

خب میتونن بدون ادا و اطوار و با لحن خوب بگن وقت نداریم

تا حدی قبول دارماما اونا هم شغلشون سخته و درآمد کم باید یه خورده ما هم درک کنیم

چه سختی داره دقیقا😐😐دیگه یه نوبت‌دهی و کارت کشیدن که این حرفا رو نداره

خب میتونن بدون ادا و اطوار و با لحن خوب بگن وقت نداریم

من منشی نیستم ولی تو شغلم زیاد با ارباب رجوع سر و کار دارم متاسفانه وقتی یک بار دو بار مودبانه توضیح میدی قبول نمیکنن و سر حرف خودشون وایمیسن و شرایط رو درک نمیکنن. دفعه بعد باید جدی تر برخورد کنی