2777
2789
عنوان

منشی دکترا چرا انقد چندشن

| مشاهده متن کامل بحث + 481 بازدید | 26 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من اصلا اعصاب منشی بودن رو ندارم بخوام توضیح زیاد بدم به کسی... هر کسی مجبور باشه بره منشی بشه باید صبورتر رفتار کنه

خواهش میکنم برای خونه دار شدنمون صلوات بفرستین لایک کنید منم برای حاجتتون دعا میکنم

دکتر از رفتار این جیندا ها خبر نداره ؟

والا چی بگم حتما خودش سفارش کرده اینجور نوبت بده حضوری نده 

هرچی بود خدا خیرش بده بهم‌نوبت نداد عدو شود سبب خیر 

بردم جای دیگه بعد چند ماه سرفه بچم تموم شد 

چه سختی داره دقیقا😐😐دیگه یه نوبت‌دهی و کارت کشیدن که این حرفا رو نداره

سختیش اینه که اینهمه مریض و اینکه هر کی یه حرف و خواسته‌ای داره و سوال و جواب‌های تکراری خسته‌شون میکنه.

نمیدونم تا حالا به مطبی مراجعه کردین که بعد ۶ ساعت نوبتتون بشه و مریضا مدام غرش رو به سر منشی میزنن حتی دکتر سر وقت میاد اما خب خیلی طول میکشه معاینه و این باعث اذیت هم مردم هم منشی میشه

یادمه یه آقایی از منشی پرسید چرا نوبت همه شد نوبت ما نشد منشی گفت اینا همه فامیلامونن فقط شما غریبه‌اید😂😂

واقعا خسته شده بودن من که بهشون حق میدم.

معجزه کن صبر مرا 

من درد زایمان گرفتم با خواهرم و همسرم رفتیم بیمارستان شب بود مریضم شده بودم ت نگو کرونا هم گرفتم دقیقا زمان اوج کرونا بود از یه طرف از درد داشتم میپیچیدم ب خودم از یه طرف نفسم بالا نمیومد منو فرستادن اون جایی ک تست میگرفتن واسه کرونا یه دختر یود با یع پسره رفتم گفتم خانم منو فرستادن ازم تست بگیری درد زایمانم دارم داشت با پسره ریلکس حرف میزد یه صندلی هم نبود بشینم هر چی بهش گفتیم میگفت صبر کنید کار دارم حالا الکلی شروع کرد کرد ب توهین کردن ک چرا هر چی بهتون میگم فلان نمیفهمید چشتون روز بد نبینه خواهرم دست برد از پشت کانتر کشیدش بیرون مشت کوبوند وسط عینکش من افتادم رو زمین از درد کل بیمارستان جمع شدن همه اومدن گفتن خدا پدرتو بیامرزه این اینقد ب ما توهین کرده این چند وقت ک مریض داشتیم تو بیمارستان رئیس بیمارستان اومد معذرت خواهی و کلی دعواش کرد همه دلشون خنک شد من داشتم میپیچیدم ی خودم میگه چرا تو این کرونا باردار شدی یگو ب توچه اخه🙄🙄🙄

خداروشکر برای من منشی و آزمایشگاه و ...آدمای خوبی بودن تا به الآن

اما امان از یسری پرستارا و نگهبان های بیمارستان

تا دعوا نکنن ول کنت نیستن برای همین از بیمارستان متنفررررم

ان شاءالله فقط برای زایمان برم اونجا

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
سختیش اینه که اینهمه مریض و اینکه هر کی یه حرف و خواسته‌ای داره و سوال و جواب‌های تکراری خسته‌شون می ...

نه والا ادم برای چی باید از منشی خواسته‌ای داشته باشه؟؟؟جز یه نوبت دهنده مگه چیکارس که بتونه خواسته‌ای رفع کنه😐😐😐دیگه هرکاری که ارباب رجوع داره این مسائلم داره دیگه قرار نیست که بداخلاقی کنه یا قیافه بیاد اگه تو روحیه‌ش نیست خب کاری باید بره که ارباب رجوع نداشته باشه

والا ما هرچی منشی دیدیم خیلی‌ام تو نوبت‌دهی سلیقه‌ای عمل کرده...نمیگم همشون بدن اما خوباشون انگشت شمارن دقیقا مثل مهماندارا که برای خداهم توقیافه‌ان

ما آخرین نسلی هستیم که می دونیم دنیای قبل از اینترنت چه حس و حالی داشت..
من درد زایمان گرفتم با خواهرم و همسرم رفتیم بیمارستان شب بود مریضم شده بودم ت نگو کرونا هم گرفتم دقی ...

وااااااای بیمارستان رو که نگو افتضاحن پرسلنش وااااای با همه دعوا دارن و الکی میگن فعلا کار داریم 

نه والا ادم برای چی باید از منشی خواسته‌ای داشته باشه؟؟؟جز یه نوبت دهنده مگه چیکارس که بتونه خواسته‌ ...

میدونی بستگی به رفتار دکتر هم داره 

مگه میشه پزشکی از وضعیت مطبش و اینکه منشی چطور رفتار میکنه خبر نداشته باشه الان همه مطبا دوربین دارن.

من دکتری میشناسم که بعد از کشیدن بخیه به بیمار خرما و چیزای شیرین حتی کیک و شیرینی میده و منشیاشون هم کامل احترام نگه میدارن.

معجزه کن صبر مرا 
میدونی بستگی به رفتار دکتر هم داره مگه میشه پزشکی از وضعیت مطبش و اینکه منشی چطور رفتار میکنه خبر ند ...

نمیدونم والا..اخه دکترا اکثرا خوش‌اخلاقن با ادم...میگن میخندن اما منشی‌ها قیافه میگیرن، البته درستم میگی دکتر مگه میشه خبر نداشته باشه🤨اما باز مطب‌ها خوبه من بیشتر دلم از این پرسنل بیمارستان‌ها خونه خییییلی رو مخ ادم میرن