2777
2789
عنوان

دارم میرم آموزشگاه دیپلم بگیرم بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 82 پست
خوشبختم عزیزم منم ۲۱😂

شما از من دو سال بزرگتری 

باورت میشه من همش خودمو سرزنش میکردم میگفتم یعنی تو ۱۹ سالگی دیپلم بگیرم حس  دور از جون 

بی عرضگی بهم دست میداد 

الان سن شما رو فهمیدم کمی برام روحیه شد 

۵ امین کاربریمه😠این دیگ با شماره بابام اومدم رحم کنید
شما از من دو سال بزرگتری باورت میشه من همش خودمو سرزنش میکردم میگفتم یعنی تو ۱۹ سالگی دیپلم بگیرم حس ...

هعی من سال اخرمو خوندم اما موقع امتحانا رفتیم مسافرت از شانسم بعد امتحانای خرداد ک گذشت وغایب بودم برای شهریور هم رفتم قبول نشدم مدرسه گفت برو اموزشگاه ولی چون ناراحت بودم نرفتم یک سال دنبال کارام 

بعدش هم تو اموزشگاه اول رشته خودمو خوندم بعد عوض کردم دیگه طول کشید 

تو کلاس ما تا ۵۰سال هم هست 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

هعی من سال اخرمو خوندم اما موقع امتحانا رفتیم مسافرت از شانسم بعد امتحانای خرداد ک گذشت وغایب بودم ب ...

بخدا این دیپلمم برا ما شده دردسراا 

منم امتحانای سال ۱۲ امم رو ندادم چرا ؟؟ چون استرس داشتم از شدت استرس و فشار و تحقیر معلما حالت تهوع و سرگیجه داشتم دائم گریه میکردم دارم افکار خودکشی تو سرم بود که انقدری من حالم بد شد که اصلا امتخانامو ندادم  چون رشتمم انسانی بود واقعااا سخت بود حقیقتا مغزم نمیکشید بخونم  مخصوصا ریاضی و زبان و جغرافیا 

هعی من سال اخرمو خوندم اما موقع امتحانا رفتیم مسافرت از شانسم بعد امتحانای خرداد ک گذشت وغایب بودم ب ...

چقدر خوب ماشالله ۵۰ ساله ها روحیه دارن 

مغزشون میکشه بخونن ؟؟

بخدا این دیپلمم برا ما شده دردسراا منم امتحانای سال ۱۲ امم رو ندادم چرا ؟؟ چون استرس داشتم از شدت اس ...

منم شانسم مدرسه مجازی بود سال اخر بعد که رفتیم مسافرت گوشیم نت نمیدادو انتن ندیرم برنامه های امتحانو و غایب شدم و بعدش هم حوصله نداشتم

منم شانسم مدرسه مجازی بود سال اخر بعد که رفتیم مسافرت گوشیم نت نمیدادو انتن ندیرم برنامه های امتحانو ...

اشکال نداره دیگه گذشته ولی الان شکر خدا راهتو پیدا کردی الهی قبول شی دیگه راحت شی 

همین کرونای لعنتی مارو به این روز انداخت دیگه سال نهم بودم  کرونا بود بخاطر انتخاب رشته تو خرداد من به قدری استرس داشتم که  سر جلسه امتحان از حال رفتم برام آب قند آوردن بعد دیگه از همون سال تا الان ۴ ساله که اون استرسه مونده تو جونم میرم سمت درساا استرس میگیرم😢امروز دنبال مشاور بودم برا استرسم انقدر هم هزینه ها زیاد بود که اصن پشیمون شدم پیگیرم قرص بخورم برا استرسم 

اشکال نداره دیگه گذشته ولی الان شکر خدا راهتو پیدا کردی الهی قبول شی دیگه راحت شی همین کرونای لعنتی ...

قرص نخور سعی کن همون جزوه هارو بخونی قبول بشی 🧚🏻‍♀️

از من وشما زرنگ ترن انگار تازه خانمه میگفت میخام برم وکیل بشم

ماشالله کاش تو اعضای خانوادم همچین کسی بود و بهم روحیه میداد 😢😅

قرص نخور سعی کن همون جزوه هارو بخونی قبول بشی 🧚🏻‍♀️

خوندشنو که میخونم اما یهو افکار منفی هجوم میارن تو ذهنم اصلا کنترلمو از دست میدم 

من قراره خودم سکه بفروشم هزینه اش رو خودم بدم یعنی کل پس اندازم که ۱۰ میلیون هست رو دارم میدم همش میگم نکنه هدر شه پولم  پدرمم قراره هزینه ی دوره و واحد های عمومی زو بده  والا تو این اوضاع عذاب وجدان گرفتم که همه زو پدرم بپردازه  گفتم خودم بدم اینجوزی حالم بهتره

چطوری هست توضیح میدین منظورتون مدرسه بزرگ سال هست

اره سال دوازدهم اگه تو شهریور قبول نشی میفرستن بزرگسال اونجا هم اموزشگاه معرفی میکنه بعد رشته خودتو میری یا رشته جدید هزینه اموزشگاه رو میدی کلاس هارو میری درس رو امتحان میدی دیپلم میگیری

خوندشنو که میخونم اما یهو افکار منفی هجوم میارن تو ذهنم اصلا کنترلمو از دست میدم من قراره خودم سکه ب ...

من که یک بار برای رشته اصلیم پول دادم بعد باز برای این رشته ام و ثبت نام تو پورتال هزینه جدا 

الان اگ قبول نشم باید دوباره هزینه بدم همین موضوع اذیتم میکنه باخودم میگم گناه دارن خانواده ام

اره سال دوازدهم اگه تو شهریور قبول نشی میفرستن بزرگسال اونجا هم اموزشگاه معرفی میکنه بعد رشته خودتو ...

شما کلاس هم میری ؟؟ 

من چون رشتم گردشگریه  میگم فکر کنم کلاس ندارن چون راهم دوره رفت و آمد برام سخته کاش