2777
2789
عنوان

دارم میرم آموزشگاه دیپلم بگیرم بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 494 بازدید | 82 پست
من که یک بار برای رشته اصلیم پول دادم بعد باز برای این رشته ام و ثبت نام تو پورتال هزینه جدا الان اگ ...

آره بخدا تو این اوضاع واقعا سخته خدا کمکمون کنه 

۵ امین کاربریمه😠این دیگ با شماره بابام اومدم رحم کنید
شما کلاس هم میری ؟؟ من چون رشتم گردشگریه میگم فکر کنم کلاس ندارن چون راهم دوره رفت و آمد برام سخته ...

اره من کلاس هم میرم البته میتونی کلاس رو نری فقط جزوه رو بخونی 

من چون کامپیوتر واینگلیسی داره تو درس میرم کلاس که متوجه بشم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره من کلاس هم میرم البته میتونی کلاس رو نری فقط جزوه رو بخونی من چون کامپیوتر واینگلیسی داره تو درس ...

آره والا دیگه گردشگری فکر نکنم نیاز به کلاس داشته باشه 

حفظیه میخونم میره کلاس هم اضافه بشه خیلی بده 

اره سال دوازدهم اگه تو شهریور قبول نشی میفرستن بزرگسال اونجا هم اموزشگاه معرفی میکنه بعد رشته خودتو ...

مرسی عزیزم من یکم فرق داره من تجربی بودم میخوام دیپلم ریاضی بگیرم ولی نمیدونم چقد زمان باید بزارم چون شرط معدل هست میخوام هم عمومی هم تخصصی نمره م خوب باشه ولی باز از اونور میگم خیلی وقت تلف کردم با همین دیپلم تجربی برم دانشگاه آزاد قید دانشگاه دولتیو بزنم بخوام برم دانشگاه دولتی باید بمونم تا مهر بعدی تازه اونم اگر قبول بشم و بتونم نمره های خوبی بگیرم الان نمیدونم چیکار کنم 

مرسی عزیزم من یکم فرق داره من تجربی بودم میخوام دیپلم ریاضی بگیرم ولی نمیدونم چقد زمان باید بزارم چو ...

همون تجربی رو برو آزاد 

الان امتحانای نظری خیلی سخت شده 

مرسی عزیزم من یکم فرق داره من تجربی بودم میخوام دیپلم ریاضی بگیرم ولی نمیدونم چقد زمان باید بزارم چو ...

اها بااموزشگاه صحبت کن ببین چقدر زمان نیاز داره وشرایطش چیه