عقدیم شب روز زن بدون من خانوادشو برد یه شهر دیگه دکتر به من اصلا نگفت تو هم بیا بعد امشبم رفتیم خونشون خانوادش متلک مینداختن نمیدونم کی یلدایی پس برده ( دختر برای پسر) چون من پارسال پس نبردم فقط همینجوری براش لباس گرفتم و تو تاپیک قبلیمم گفتم کلا شوهرم پیش خانوادش نشسته بود اصلا نیمومد پیش من بعد
از کقتی ازدواج کردم افسردگی گرفتم از دسشون الانم فک میکنه من میخام از خانوادش جداشون کنپدر صورتی که ...
کاملا درک میکنم با تمام وجودم
ایشون به شدت بچه ننه ...اینا به شدت کمبود دارن ....درست هم نمیشن ....فقط یه مقدار کمی اونم با جنگ و خونریزی که خودشون هم خسته میشن ...خیلی خیلی هم کوتاه میان ..وگرنه رفتارهای مزخرفشونو باید بدونی که همیشه هست
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
داری الکی خودتو اذیت میکنی بیشتر باهاش برو بیرون تنها باش باهاش نه با خانواده تنهاید محبت کن که وابسته است بشه توی جمع فاصله بگیر بگو خجالت میکشم یا یه دلیل دیگه بیار جوری باهاش باس که دلش تنهایی بودن باهات رو بخواد نه تو جمع بودن
ببین این اصلا چیز خوبی نیست اونم تو دوران عقد! یکم تو رابطه تون تو شرایطی که حال جفت تون خوبه تجدیدنظر کنید و با هم حرف بزنید و لازم شد مشاوره هم برین چون میگم حتی ادای کتک زدن رو هم درآوردن چیز خطرناکیه یعنی ممکنه بعدها دست روت بلند کنه و این قابل تحمل نیست اصلا
گول حرف اینا رو نخور پسرا تا مجردن میچسبن به خواهر تو هم بچسب به خواهرش اینقدر برو و با خواهرش مهربونه باش جلوش برو خونه خواهرش که خواهر رو خسته کنی بذار اونا بد تو رو پیش شوهرت بگن تو خوبشونو بگو بذار فک کنه اونا با تو بدن نه تو با اونا اگه میخوای زندگیت پا بگیره از خواهر و مادر و خوانواده اش گله نکن پیشش فقط حسن بگو اونا گفتن عروس فلانی طلاق گرفت چون حساس بود جلو شوهرت میگفتی چرا دخترا اینکار رو میکنه معلومه دایی و خواهر زاده چقدر همو دوسدارن مگه شوهر اون شد دیگه دایی بچه های خواهرش نیست خودتو پیششون عزیز کن جنگ و مقاومت جواب نمیده
بعد رفتیم اونجایی که اونا میخواستن برن یه خونه سنتی بود شوهر منم منو پیادا کزد گفت برو با همونا بعدم با اونا برگرد داد میزد به داییم میگف من نمیام اینم با خودتون ببرید همه فامیل نگاه ما میکرد
عزیزم اینا با بیرون رفتن درست نمیشنبیرونم یا خودش زنگ میزنه یا کس و کارش ...احازه بدی خانوادگی تشریف ...
کل دو ران عقد و نامزدی شوهرم هر جا میومد خواهر زاده هاش ریسه بودن دنبالش الان چهار پنج ماهی یه بار نمیبینشون باید دشمنی نکنه اون بیشتر بچسبه بهشون که اذیتشون کنه شب امتحان بلند کنه بره خونه خواهر شوهر ببینه چطور بیرونش میکنه آدم میشن
الان عقدی یا خونه خودتی؟ ما این رسم نداریم ولی کسانیکه دارند خانواده دختر بعد از عروسی یلدا میبرند برای دخترشون خونش
بعدم از اونور دکتر بردن چیزی نیست که به شما بگه بیا بریم
داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد میتواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی میشود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض میشود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه. مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد. عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت