2777
2789
عنوان

امشب با شوهرم یه دعوای حسابی کردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1703 بازدید | 57 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه من نه اونجا چیزی گفتم نه تو خونه خودش هی گیر داد چته

حتما بد قلقی کرده متوجه شده مشکلی هست هزار تا دلیل داره که نتونست تو رو ببره می‌تونستی بگی مثلا دکتر رفتین چی گفت حیف شد من باهاتون نیومدم با خوش رویی گله و دعوا مرداد رو جنگی میکنه

شوهرت متاسفانه بچه ننه و دهن بین و نابالغه

من که الان دو سال و ایناس عروسشونم میدونم همه حرفاشونو با منظور میزنن میگع نه اونا منظور ندارن بعد دقیقا من ی چیزی که میگم ، میگه تو منظوز داری از همه حرفات

اشتباه امثال منو نکن

۲۸ سال زندگی 

هنوزم همون گوه هستن

کاش اندازه ایی که به کس و کارشون بها میده پنجاه درصدشو هم برای زن و بچشون داشته باشن

۲۸ سال ما رو همه جا برای خدمت به خر و گاوش کشید برد و اورد 

حالم از همشون بهم میخوره

ساده و بی ریا
خانواده شوهرم لذت میبرت اگه از من دور باشه

متاسفانه خیلی از خانواده ها اینجورن انگار پسرشونو کنارشون داشتن براشون با ارزش تر از خوشبخت بودنشه. اتفاقا توی جمعشون خودت تا میتونی از شوهرت فاصله بگیر حتی اونم اومد سمتت بگو خجالت میکشم جلوی اونا بذار تو براش ناز کنی نه اون 

حتما بد قلقی کرده متوجه شده مشکلی هست هزار تا دلیل داره که نتونست تو رو ببره می‌تونستی بگی مثلا دکتر ...

ارع چون مامان و خاهرشو برا میتونس به منم بگه ولی کلا خاهرش خیلی خوشحال بود منو نبرده بود

اشتباه امثال منو نکن۲۸ سال زندگی هنوزم همون گوه هستنکاش اندازه ایی که به کس و کارشون بها میده پنجاه ...

از کقتی ازدواج کردم افسردگی گرفتم از دسشون الانم فک میکنه من میخام از خانوادش جداشون کنپ‌در صورتی که به قران قسم فقط میخام به منم اهمیت بدع 

من که الان دو سال و ایناس عروسشونم میدونم همه حرفاشونو با منظور میزنن میگع نه اونا منظور ندارن بعد د ...

سرتو درد نیار ...هر کی بهت گفت درست میشه 

گول نخور 

شاید کمتر بشه ولی درست نمیشه

ببین با خودت صحبت کن میتونی تحمل کنی یانه 

حدود ۵۰ سالت شد بلا نسبت میگی ........چی بگم دیگه 

ساده و بی ریا