2777
2789
عنوان

عروس ها روابط خانواده رو سرد میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 793 بازدید | 46 پست
من حالا خانم هستم و مجرد، از درس و کار و مشغله فرصت نمیکنم خونواده رو ببینم فقط خونه میام انگار برا ...

اره دقیقا زندگی عا هم صنعتی و سخت شده. 

قدیم مردم روزی شیش هفت ساعت کار میکردن اندازه ده نفر درامد داشتن. 

الان یه کاری کردن یه نفر ادم روزی ۱۲ ساعت کار میکنه درامدش دو نفر رو هم کفاف نمیده. 

خب همینا هم باعث میشه وقت کمتری بمونه. دیگه این آدم و زنش وقتی یه جمعه رو فقط دارن،  مجبورن جمعه ها رو برا زنشون بذارن،  ماهی یه بارم به خانواده سر بزنن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بنظر من عروس ها خوبن،تا وقتی ک خواهر شوهرها،میان ازشون بد میگن پیش پدر و مادرشون،اونوقته ک دیگه عروس بدبخت میشه عامل دوری و جدایی... 

قدری شادی با خودت به خانه ببر...راه خانه ات را ک یاد گرفت....فردا،با پای خودش می آید....🌱

حق گفتی اسی 

باز شوهر من ک قبل ازدواج کوچیک ترین صمیمیتی با خانوادش نداشته مثل غریبه ها بودن 

بعد ک من اومدم تو زندگیش هی اصرار اصرار بریم پایین پیش مامان و بابات بشینیم ب زور و جنگ و دعوا ببرش پایین پیش خونوادش هی تو گوشش بخونم آدم بدون خونوادش هیچی نیست 

هرچی مامان و باباش داداشا و خواهراش نیاز دارن یواشکی ب همسرم خبر بدم براشون بخره 

بعد خون ب جیگرم میکنن و نیش و کنایه میزنن ک پسرمونو ازمون گرفته 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

داماد هم بچه ی مردمه اونم عزیزه. پسر و برادر و پدر خودمون هم دامادن. به جز اون مردهای غیر منطقی که ت ...

من خودم عروس یه خانوادم که از اولین روز مخالف وصلت ما بودن ، هر چی تلاش کردم روابط بهتر بشه نشد حتی آرزوی مادرشوهرم طلاقم بود ، بدون دعوت میرفتم تو تولدشون کیک میپختم ، ییمار میشد آش و آبمیوه میبردم بدون توجه به کنایه ها ، اما کم آوردم به همسرم گفتم من بعد بدون دعوت نمیرم شما منتظرم نباش مادرته هر موقع خواستی برو!

همسرمم داماد خانواده ما هست باور کن مامانم از پسراش بیشتر بهش اعتماد داره و محرم اصرارشه اونقدر باهم صحبت میکنن یوقتایی همسرم میره خونه ما منو نمیبره ! و این بستگی به عکس العمل اون مادرشوهر یا مادرزن داره که چطور ارزش بده 

من قبلا هم آدم بده بودم الانم هستم با این تفاوت که الان ارامش دارم

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم
ب همین خاطر من این دوتا برادر وابسته رو از هم جدا کردم تکامل انسان هم همینه

آدم انقدر قدر نشناس و بی چشم و رو نوبره

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

من عروسم

عروس هم داريم..

به نظر من جا موارد نادر ك اينجا ميبينم

زنا ذليل شوهراشون هستن..و شوهرشون بايد تعيين تكليف كنه

خودم و خانواده، عروسا جاريا

زن ك مرد رو ميكشه سمت ك بخواد..و تصميم گيرندع زن هست.

💕

حق گفتی اسی باز شوهر من ک قبل ازدواج کوچیک ترین صمیمیتی با خانوادش نداشته مثل غریبه ها بودن بعد ک من ...

عزیزم 🥺

وای دقیقا ما ما هم اینجوری بودیم. برادرشوهرم و جاریم و دوستای جاریم با من و شوهرم هر وقت میرفتیم بیرون کلا شوهر من مادرخرج بود بعد به شوهرم گفتم باید نوبت نوبتی باشه نه که همش تو ضرر کنی. تازه اونا یه ایل آدم با خودشون میارن. 

شوهر منم یه روز به داداشش گفت که داداش دونگ اون روز رستورانو به من بده قرار نیست که همیشه من حساب کنم.  همونجا مادرشون پرید به من که عروس حواست باشه این دو تا داداش تا قبل از اینکه تو بیای مشکلی با هم نداشتن،  الان تو اومدی به خاطر چیز به این کوچیکی دارن بحث میکنن معلوم نیس چی تو گوش پسر من خوندی.  منم گفتم من از پسر شما نه سال کوچیکتر هستم،  عقل و تجربه م خیلی کمتر از پسر شماست،  قطعا خودش عاقلتره و بهتر از من میدونه چه کاری درسته همونو انجام میده 

من خودم عروس یه خانوادم که از اولین روز مخالف وصلت ما بودن ، هر چی تلاش کردم روابط بهتر بشه نشد حتی ...

الهی بگردم 🥺♥

خدا مادرت و شوهرتو برات حفظ کنه. 

هیچ فرقی نمیکنه که از اول عروسو بخوان یا نخوان.  کسی که از عروس بدش بیاد و حسادت کنه حتی اگه خودش اون عروسو انتخاب کرده باشه بدترین بلاها رو سرش میاره. 

مثلا من مادرشوهرم با مامانم دوست بودن و مادرشوهرم میدونست که مامانم چه قدر مظلوم و بی زبون و ساده ست.  بعد چون از بچگی با مامانم دوست بود مادرشوهرم اینم میدونست که خانواده ی بابام نه برا مامانم عروسی گرفتن نه طلا و نه هیچی و بابای مامانم هم برا مامانم عروسی گرفت،  هم کل جهیزیه و هم بهشون خونه داد،  ینی بابام داماد سرخونه بوده.  

مادرشوهرم منو انتخاب کرد اومد خواستگاریم چون فکر کرد منم مثل مامانم بی زبون و مظلومم و میتونه منو کنترل کنه ولی فهمیدم نیستم 

برا همین بعد از عقد دعواها شروع شد،  چون نمیتونست از من نه بشنوه و میخواست مثل غلام حلق به گوش به همه ی حرفاش گوش کنم.  اخه توقع داشت کل هویت و وجود و علایق و ذاتمو تغییر بدم و اونکاری که اون میخواد بکنم. 

و بعد هم که دید پسرش که عاشق مادرش بود و کل پولاش در اختیار مادرش بود،  دیگه به زنش بیشتر از مامانش پول میده.  برا همین از من و پسرش متنفر شد.  بیشتر از من ولی پسرشم خیانتکار میدونه انگار با عشق بیشتر پسرش به من،  من هووش شدم 

والا به نظر من چه دامادچه عروس کلا جز خانواده به حساب نمیانولی خب با داماد بهتر میشه راه اومد

اون که درسته عروس و داماد جزو خانواده نیستن و فامیل به حساب میان 

مادر پدرا و خواهر برادرا هم بعد از ازدواج دیگه  خانواده نیستن و فامیل به حساب میان 

و خوانواده ی اصلیت زن و شوهر و بچه ت میشن. 

ولی کلا اگه از عروس ها بدت میاد و خودت هم یک زنی این رو بدون که تو هم قراره عروس بشی و دعا کن تفکر غریب ستیزی مثل شما نداشته باشن که از همون اول شمشیر از رو ببندن