الهی بگردم 🥺♥
خدا مادرت و شوهرتو برات حفظ کنه.
هیچ فرقی نمیکنه که از اول عروسو بخوان یا نخوان. کسی که از عروس بدش بیاد و حسادت کنه حتی اگه خودش اون عروسو انتخاب کرده باشه بدترین بلاها رو سرش میاره.
مثلا من مادرشوهرم با مامانم دوست بودن و مادرشوهرم میدونست که مامانم چه قدر مظلوم و بی زبون و ساده ست. بعد چون از بچگی با مامانم دوست بود مادرشوهرم اینم میدونست که خانواده ی بابام نه برا مامانم عروسی گرفتن نه طلا و نه هیچی و بابای مامانم هم برا مامانم عروسی گرفت، هم کل جهیزیه و هم بهشون خونه داد، ینی بابام داماد سرخونه بوده.
مادرشوهرم منو انتخاب کرد اومد خواستگاریم چون فکر کرد منم مثل مامانم بی زبون و مظلومم و میتونه منو کنترل کنه ولی فهمیدم نیستم
برا همین بعد از عقد دعواها شروع شد، چون نمیتونست از من نه بشنوه و میخواست مثل غلام حلق به گوش به همه ی حرفاش گوش کنم. اخه توقع داشت کل هویت و وجود و علایق و ذاتمو تغییر بدم و اونکاری که اون میخواد بکنم.
و بعد هم که دید پسرش که عاشق مادرش بود و کل پولاش در اختیار مادرش بود، دیگه به زنش بیشتر از مامانش پول میده. برا همین از من و پسرش متنفر شد. بیشتر از من ولی پسرشم خیانتکار میدونه انگار با عشق بیشتر پسرش به من، من هووش شدم