2777
2789
عنوان

عروس ها روابط خانواده رو سرد میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 795 بازدید | 46 پست

چون خانواده ها باید قبول کنند پسرشون ی زندگی جدید داره و خانومش مهمترین شخصه تو زندگیش اما متاسفانه مادر شوهرا ب چشم رقیب به عروس نگاه میکنند و عروس هم دخالت‌های خانوداه شوهرشو میبینه سعی می‌کنه پسرشون رو ازشون دور کنه ک حق هم داره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چون خانواده ها باید قبول کنند پسرشون ی زندگی جدید داره و خانومش مهمترین شخصه تو زندگیش اما متاسفانه ...

آره دقیقااا. 

مخصوصا خانواده های کنترلگری که بچه شون هیچوقت حق نظر دادن و حق مخالفت و نه گفتن نداشته. 

بعد از ازدواج اگه نتونن زنشو هم کنترل کنن،  و پسره هم دیگه اجازه ی دخالت نده دیگه باهاش دشمن خونی میشن

عزیزم 🥺وای دقیقا ما ما هم اینجوری بودیم. برادرشوهرم و جاریم و دوستای جاریم با من و شوهرم هر وقت میر ...

موندم چرا نسل اینجور مادرشوهرا منقرض نمیشه 

انگار داریم تو عهد بوق زندگی می کنیم 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

موندم چرا نسل اینجور مادرشوهرا منقرض نمیشه انگار داریم تو عهد بوق زندگی می کنیم

واقعا 

سیصد چهارصد  سال پیش اینجوری بود که پسرا که زن میگرفتن زنشونو میاوردن با خودشون زندگی کنه و همونجور بچه دار میشدن و پسرا تو کار کشاورزی و دامداری به بابا کمک میکردن و عروس ها هم کارای خونه رو میکردن و مادر پدر مثل پادشاه و ملکه میشستن و فقط دستور میدادن تا اگه اون مادر پدر دور از جون از دنیا میرفتن تا عروس و داماد بتونن مستقل زندگی کنن و باز همین چرخه رو سر بچه های خودشون در میاوردن. 

ولی الان دیگه قرن ۲۱ییم ولی نمیدونم چرا بعضی مادرشوهر پدرشوهرا بعد از عقد دختر و پسر، دوس دارن کلا با اونا باشی و اگه بری خونه مامان بابات بهشون برمیخوره اگرم بخوای بری سر زندگیت باز هم حق نداری و بهشون برمیخوره،  من مادرشوهرم فقط دوس داشت پسرش عقد کنه که نیازجنسیش برآورده شه و یکی برا پسرش آشپذی کنه دیگه خودش از آشپذی برا بچه ش خسته شده بود. توقع داشت اون دختر هیچ خواسته ای هم از پسرش نداشته باشه و کلا لال باشه،  برده میگرفت براش به صرفه تر بود 

واقعا سیصد چهارصد سال پیش اینجوری بود که پسرا که زن میگرفتن زنشونو میاوردن با خودشون زندگی کنه و هم ...

اسی مطمعنی جاری من نیستی؟؟؟🥲

انقد شباهت واقعا عجیبه 

تابش ناگریزِ نورم، رویش ناگزیرِ بذرم.ریشه دارم، استوارم، من؟ درختِ امیدِ وطن.بچه‌ی کارم، گمنامم، پینه‌ی دستِ رویاام.فصل اتحاد، گردانم، خون نداام. سلطانم.خشکیِ قلبِ یه دریاچم، بالِ بریده‌ی پروازم.سیلی صورت سربازم، تیرِ تو سینه‌ی اهوازم.فقر بلوچم، کولبر کوردم، زبان مادری عربم تورکم.من دختر ایرانم، بختیاری‌ام نمادِ جرات❤️‍🔥

واقعا سیصد چهارصد سال پیش اینجوری بود که پسرا که زن میگرفتن زنشونو میاوردن با خودشون زندگی کنه و هم ...

همه‌ی حرفاتو با سلول ب سلول وجودم حس کردم 

لعنت ب این بی پولی ک مجبورم غرورم و زیر پام بزارم و باز تو این خونه زندگی کنم 

اسی مطمعنی جاری من نیستی؟؟؟🥲انقد شباهت واقعا عجیبه

عزیزم 🥺♥

نمیدونم والا. 

شاید باشم 😂

ولی فکر نکنم تو جاریه من باشی. 

من جاریم ۲۹ سالشه،  خودم ۲۳ م.

من و شوهرم از مادرشوهرمینا جدا شدیم. مادرشوهرم منو از خونه پرت کرد بیرون  و بابام آخر سر برامون خونه اجاره کرد.

ولی جاریم هنوز خونه ی مادرشوهرم زندگی میکنه. 

جاریم دختر خوبیه ولی وقتی با هم زندگی میکردیم خیلی لباسای بازی جلو شوهرم میپوشید. جلو شوهر من نیم تنه و شورتک میپوشید خیلی حرص میخوردم 😂 

ولی جاریه من باباش پولداره خودش هم شاغله اصلا درکش نمیکنم که چرا هنوز بعد از گذشتنه دو سال و نیم از عقدش تو خونه ی مادرشوهرمینا زندگی میکنه. 

عزیزم 🥲🥲نمیشه برید پیش مامان بابای تو زندگی کنید؟ 🥺

ن متاسفانه 

کاش میشد 

شوهرم راضی نمیشه بیاد 

اینجا هم ک هستیم طبقه بالاییم ک شوهرم خودش درست کرده 

ک ای کاش نمیکرد

عزیزم 🥺♥نمیدونم والا. شاید باشم 😂ولی فکر نکنم تو جاریه من باشی. من جاریم ۲۹ سالشه، خودم ۲۳ م.من و ...

ن من ۲۱ سالمه بلوچم 😂

نمیشه جاری باشیم 

آدم باباش پولدار باشه بعد منت مادرشوهر بکشه 

عججججببب

اون که درسته عروس و داماد جزو خانواده نیستن و فامیل به حساب میان مادر پدرا و خواهر برادرا هم بعد از ...

والا من ضد زن نیستم 

ولی این واقعیته که داماد با خانواده زن راحت کنار میاد تا عروس با خانواده شوهر

❤️فقط حیدر(ع) امیر المومنین است ❤️آی گــــل محمـــدی کـاش بدونی ، چـــه قشنگـــه جامـه ی حیای تو🧕تــــو دلـــت دریـــایـــی از محبتـــه، دنیـــا خیلـــی کوچیکـــه بــرای تو🤏🌍آی گـــل محمــــدی کــاش بدونی، دنیـــا تشنـــه ی نجابتـــت شــده🌸طعنـــه ها مشتــی حباب روی آب، تـــازه وقــت استقـــامتــت شــده🇮🇷🧕

اگه اونا رو جزو خانواده حساب نمیکنید با کسی وصلت نکنین

چشم!

❤️فقط حیدر(ع) امیر المومنین است ❤️آی گــــل محمـــدی کـاش بدونی ، چـــه قشنگـــه جامـه ی حیای تو🧕تــــو دلـــت دریـــایـــی از محبتـــه، دنیـــا خیلـــی کوچیکـــه بــرای تو🤏🌍آی گـــل محمــــدی کــاش بدونی، دنیـــا تشنـــه ی نجابتـــت شــده🌸طعنـــه ها مشتــی حباب روی آب، تـــازه وقــت استقـــامتــت شــده🇮🇷🧕

والا من ضد زن نیستم ولی این واقعیته که داماد با خانواده زن راحت کنار میاد تا عروس با خانواده شوهر

عزیزم برای اینه که ارتباط مرد ها با خانواده ی زنشون کمتر از ارتباط زن هاست. 

و اینکه معمولا وقتی یه زن و شوهر از دو شهر مختلف ازدواج میکنن معمولا دختر میره تو شهر پسر و پسر نمیره تو شهر دختر. 

و توقع ها از زن بیشتره چون مرد سر کار میره.  

مثلا خانواده ی زن از داماد توقع ندارن که بیاد خونشونو تمیز کنه کاراشونو انجام بده. 

ولی خانواده ی مرد از عروس توقع دارن که بره خونشون رو تمیز کنه. 

داماد کمتر از عروس با خانواده ی همسرش تنها میشه. مثلا عروس خونه تنهاست یهو مادرشوهر میاد پیشش. 

ولی کمتر پیش میاد داماد تنها باشه یهو مادرزن بره خونه ش. 

بعد وقتی که عروس و خانواده شوهر تنها میشن. اونا میتونن دروغ هایی رو تو زبون عروس بذارن یا به عروس توهین کنن و عروس نمیتونه دروغ هاشونو به شوهرش ثابت کنه از طرفی هم نمیتونه بگه وقتی پسرتون نیست نیاید،  هر وقت پسرتون بود،  بیاد.

دلیل دیگه اینکه دختر جسم ضعیفتری نسبت به پسر داره.  پدرزن بخواد داماد رو کتک بزنه داماد خیلی راحت تر از خودش دفاع میکنه ولی خانواده ی شوهر بخواد عروس رو کتک بزنه دختر ضعیفتره و سخت تر از پسر میتونه از خودش دفاع کنه