2777
2789
عنوان

سریال ماه و پلنگ رو می‌بینید

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 46 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باکلی سختی روزعقد عشقش جلو چشمش مرد 

بعدشم وکیله کارشو خوب انجام نداد اوضاع رو ب نفع قاتل تغییر داد 

اینم دیوونه شد 

ولی بعد برگشت برای انتقام

تا عشق وکیله رو ازش بگیره

میدونی شوهرش همه چیزش بودددد همه ی دار و ندارش کار کتایون اشتباه بود ولی خوب عادلانه نگاه کنیم بنده ی خدا تقصیری نداشت خیلی شوهرشو دوست داشت ولی نباید کبنه اش رو سر رفیقش خالی میکرد این فیلم برای خیلی وقت پیشه من آنقدر از بچگی نگاه کردم فولم😅

خیلی از فیلمها و سریالها بر اساس انگیزه انتقام ساخته میشه که عذاب کشیدن منتقم رو بخوبی به نمایش می‌ذ ...

ولی اینجور عشق رو مردم ما چرا میگن غصبی روانی ؟؟؟ خوب کتایون عاشق بود و خیانت و نامردی بقیه رو متوجه میشد 

فقط خدا.🦋💜💪
به خاطر همسرش دیوونه شد ، دیگه فکر میکرد ملکا با وکیل قول و قرار ازدواج گذاشته برای همینم قاتل نامزد ...

آها پس فکر کتایون اشتباه بوده ؟؟؟ و برداشت اشتباه خودش شروع همه چیز میشه !!

فقط خدا.🦋💜💪
به خاطر همسرش دیوونه شد ، دیگه فکر میکرد ملکا با وکیل قول و قرار ازدواج گذاشته برای همینم قاتل نامزد ...

در اصل ملکا مقصر اصلی نبوده درسته ؟ محسن نامردی می‌کنه قبل ازدواج با ملکا 

فقط خدا.🦋💜💪
میدونی شوهرش همه چیزش بودددد همه ی دار و ندارش کار کتایون اشتباه بود ولی خوب عادلانه نگاه کنیم بنده ...

من فقط واسم سوال شد چرا  کتایون منطقی پیش نرفت و حتی ب عدالت خدا نسپزد و فقط کینه گرفت و آخه زندگی آینده خودشم خراب کرد

فقط خدا.🦋💜💪