2777
2789
عنوان

سریال ماه و پلنگ رو می‌بینید

| مشاهده متن کامل بحث + 367 بازدید | 46 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آها پس فکر کتایون اشتباه بوده ؟؟؟ و برداشت اشتباه خودش شروع همه چیز میشه !!

آره دقیقا چون از خارج میاد دوست شوهرش رو میبینه که معتاد شده بهش میگه چون رشوه گرفتی و اونم میگه دوست خودت چی که با وکیل قاتل ازدواج کرده اونم پیگیر میشه می‌فهمه واقعا ازدواج کردن ولی رابطه ی اونا بعدا شروع شد 

در اصل ملکا مقصر اصلی نبوده درسته ؟ محسن نامردی می‌کنه قبل ازدواج با ملکا

محسن رشوه میگیره از پدر قاتل همون ماشین رو ، اولش قبور نمیکنه بعدش به خاطر پدرش که خیلی بهش سرکوفت میزد قبول کرد ولی در آخر پدر و مادرش خودشون رضایت دادن 

محسن رشوه میگیره از پدر قاتل همون ماشین رو ، اولش قبور نمیکنه بعدش به خاطر پدرش که خیلی بهش سرکوفت م ...

رفتار منطقی کتایون رو درنظر بگیریم درستش چی بود ؟ برام مهم بدونم 

فقط خدا.🦋💜💪
محسن رشوه میگیره از پدر قاتل همون ماشین رو ، اولش قبور نمیکنه بعدش به خاطر پدرش که خیلی بهش سرکوفت م ...

چ جالب ، پدرو مادره خودشون رضایت میدن و محسن فقط رشوه رو ادامه میده 

فقط خدا.🦋💜💪
من فقط واسم سوال شد چرا کتایون منطقی پیش نرفت و حتی ب عدالت خدا نسپزد و فقط کینه گرفت و آخه زندگی آ ...

منطقی؟

کدوم منطق خواهر من اگه منم در آینده ازدواج کنم کسی رو خیلی رویت داشته باشم مطمعنن بدونه اینکه صبر کنم دنیا رو به خاک و خون میکشم مطمعن اونقدرررر میدوم تا حق اون آدم که تصادف کرده رو بزارم کف دستش دوم کسایی که پشتم خنجر زدند نه به روش اینکه زندگیه ملکا رو 

ولی قطعا آبرشونو می‌بردم میگفتم این بود وکالتتون دوتا کاغذ گرفتید دستتون چی؟؟؟؟ اینا رو توروی هردوشون میگفتم

آدم وقتی کسی رو خیلیییی دویت داشته باشه دلش دووم نمیاره که به عدالت خدا بسپاره 

آدم تا جای کسی نباشه نمیتونه تصمیم بگیره چه من چه شما

منطقی؟کدوم منطق خواهر من اگه منم در آینده ازدواج کنم کسی رو خیلی رویت داشته باشم مطمعنن بدونه اینکه ...

ولی شخصیتی مثل کتایون با بستری شدن و قرص اعصاب و وسواس انگ روانی رو بخودش گرفت 

فقط خدا.🦋💜💪